NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lunehjem.no

  Alle ønsker å gjøre hjemmet sitt til det beste mulige, enten det er snakk om interiør, renovering eller annet. Man vil gjøre det så fint og komfortabelt som mulig å leve i. Da er sider som Lunehjem.no et perfekt sted å begynne. Fordi om man vil gjøre forandringer i hjemmet må man finne nettbutikker som passer. Er Lunehjem noe for deg?

  Om Lunehjem

  Lunehjem.no er en av de første nettbutikkene i Norge som ble lansert som en interørside. Dette var i 2005, og det har siden da vokst og vokst og blitt nominert og har vunnet flere ulike priser. Blant annet vant de prisen for årets beste nettbutikk i 2010. Og med tanke på hvor mange nettbutikker det finnes i Norge så sier det ganske mye om Lunehjem. Det at de har eksistert så lenge, og at de er såpass populære som det er, er gode nyheter for alle potensielle nye kunder, fordi de har bevist allerede i flere år hvor dyktige og profesjonelle de er. De har også en stor fysisk butikk i Tønsberg Sentrum, og om du tror at de ikke har blitt anerkjent for sitt gode arbeid de siste årene tar du feil. I 2018 ble de nominert til årets butikk av Tønsberg Sentrum. Da er det klart at de har vedlikeholdt den høye kvaliteten.

  Det du kan kjøpe på Lunehjem

  Da dette er en interiørbutikk så ligger naturlig nok mye av fokuset der. De tilbyr deg produkter innen belysning, møbler, interiør, møbler og kjøkken, som et utdrag av noen av kategoriene du kan kjøpe i. Det er dog verdt å vite at når det kommer til for eksempel kjøkken, så er det ikke slik at du kan kjøpe hvitevarer som oppvaskmaskin eller kjøleskap der. Der finnes det tilbehør til kjøkkenet og kjøkkenutstyr. Det samme gjelder møbel-kategorien, da du ikke får senger, og andre ting til soverommet. Det står jo i selve kategoriene hva du kan kjøpe, men det er greit å vite det. Selv om de har et veldig stort utvalg er det visse ting du må besøke andre butikker for å få. Du kan lete gjennom de ulike varemerkene de tilbyr, så om du kjenner til et merke, og det er det du foretrekker så er det mulig at Lunehjem har det tilgjengelig. Den fyldigste kategorien er nok interiør-kategorien, noe som er logisk nok med tanke på at dette er en interiørbutikk.

  Dine erfaringer med Lunehjem

  Det å dele dine opplevelser eller erfaringer om Lunhjem, eller hvilken som helst annen nettbutikk er viktig, fordi det informerer andre mennesker om den butikken er bra og verdt å bruke pengene på. For eksempel vil mange lure på om produktene fra Lunehjem var bra nok. Var det smidig å bestille og tok frakten lang tid? Hadde du problemer og om du hadde fik du god hjelp av kundetjenesten? Disse tingene er viktige å vite, så om du har hatt noen erfaringer med Lunehjem vil vi gjerne høre om de, uansett om de er negative eller positive. Skriv inn til oss og del!


  Lunehjem i Tønsberg

  Lunehjem.no
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Lunehjem.no

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lunehjem.no et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Lunehjem.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lunehjem.no?

  Lunehjem.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Handelsvarer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Lunehjem.no nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!