NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lookfantastic

  Man vil gjerne handle i en butikk som vet hva den driver med, og hvor du som kunde kan ha tillit til dem. Med et navn som Lookfantastic så er de i det minste optimister i forhold til hva de kan tilby deg, og hvordan resultatet blir for deg til slutt. Så er det jo det en butikk som selger sminkeprodukter forventes å gjøre, at produktene deres er såpass gode. Og med tanke på at det er mange konkurrenter rundt om så kan det lønne seg å utvide horisonten så mye som mulig. Har du hørt om Lookfantastic tidligere? Om ikke så kan det være fornuftig å lese videre for å få alle informasjon du behøver. Da kan det lønne seg for det kan hende at du finner noe nytt og overraskende. Les gjerne videre for alt du trenger!

  Informasjon om Lookfantastic

  Lookfantastic er et britisk selskap, og det var tidligere eid av Crown family, men ble kjøpt opp av The Hut Group i november i 2010. Selv om siden "ser" ganske norsk ut, er den faktisk ikke det, men det er heller ikke så farlig. Først og fremst fordi du får gratis frakt for kjøp over 250 kroner, noe vi synes er veldig rimelig og en lav grense. Det er en av de laveste vi har sett mens vi har skrevet review av de ulike selskapene. Men siden produktene kommer fra Storbritannia er det tollgebyr som må betales for kjøp over 350 kroner. Så de har strengt tatt tilpasset seg situasjonen så godt som mulig. Med tanke på hvor mange produkter de har, og hvor høy kvalitet det er så kommer du til å bli fristet til å kjøpe noe, så har de kanskje en og annen overraskelse på lager også! Lookfantastic er kanskje ikke den mest kjente butikken i Norge, men ikke se bort i fra at populariteten kommer til å stige!

  Visma Global ehandelsintegrasjon for nettbutikk

  Mye å se på og velge mellom

  Dette er virkelig en butikk hvor du får ditt behov dekket, uansett om det er for hår, hud, kropp, sminke eller om du trenger elektriske produkter, som blant annet vibrator. De har også en egen kategori for menn, men hovedfokuset er i aller største grad på kvinner og hva de behøver og liker. Så kan du også se gjennom listen for de ulike merkene som selges hos Lookfantastic for å få en god oversikt over hva du finner der. Med tanke på at de har nesten 20 000 produkter i sortimentet er det mye bra der! De selger også beauty box om det er noe du liker og det er definitivt noe å holde et øye på. Det er alltids noe spennende i slike ting. Lookfantastic er virkelig en butikk som kan hjelpe deg med å se fantastisk ut, og vi anbefaler at du i det minste tar en titt og ser hva de å tilby deg!

  Erfaringer

  Om du har allerede gjort det og har noe du vil fortelle om gjør gjerne det. Vi venter på dine innspill!


  Hudpleie med Lookfantastic

  Lookfantastic
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Lookfantastic

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lookfantastic et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Lookfantastic. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lookfantastic?

  Lookfantastic opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Lookfantastic nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!