NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kondomeriet

  Sex

  er en av de viktigste aktivitetene vi som mennesker gjør, og en av de beste må sies. Men til tross for at vi gjør det for reprodusering, så er vi blant de artene i verden som også gjør det for nytelse. Og for å maksimere nytelsen i et langt ekteskap, eller for å ha litt spenning i livet, så vender vi oss til sexbutikker som Kondomeriet, som er en av de mest kjente i landet. Det var den butikken man kjøpte hos, og som man var veldig takknemlig for at de ikke hadde trykk på posene sine. Det er nå ikke en bekymring, da man kan kjøpe på nett, så la oss ta en litt nærmere titt på Kondomeriet og hva de selger.

  Om Kondomeriet

  Grunnen til at vi sier at Kondomeriet er en av de mest kjente sexbutikkene i Norge er fordi de har eksistert i 30 år nå, helt siden 1989 har de hjulpet nordmenn med å oppfylle sine seksuelle fantasier. Man ler litt av det, og synes det er morsomt, men det er et menneskelig behov folk har, og på mange måter er det bra at slike butikker eksisterer. Kondomeriet har 10 fysiske butikker spredt rundt om i landet, men hovedfokuset ligger nå på deres nettbutikk, som er stappet med ulike produkter, visse av de som du kanskje ikke var klar over eksisterte en gang. Det at Kondomeriet omsatte for 100 millioner kroner i 2017 er bevis på at markedet er gedigent for det Kondomeriet selger.

  Hva du kan kjøpe hos Kondomeriet

  Med tanke på deres størrelse og omsetning så vil det nok ikke overraske deg at de har det aller meste du kan trenge for å oppfylle en fantasi. De selger til og med fleshlights laget etter formen til visse pornostjerner, og om du er kvinne så kan du oppfylle din 50 Shades fantasi med Kondomeriet. Det er klart, de har varer som skal hjelpe både menn og kvinner, og det er i det hele tatt et variert tilbud av produkter de har. Og om du er litt mer kinky av natur så har de frekke leketøy også, og om det er noe du lurer på så kan du alltids spørre kundetjenesten om hjelp.

  Du blir kanskje lettet av å vite at de ikke har en diger logo på pakken de sender deg, og på bankutskriften så står det noe annet enn Kondomeriet på, så de er diskrete sånn sett.

  Ville du anbefalt Kondomeriet?

  Spørsmålet ovenfor er det vi er ute etter å svare, fordi det Kondomeriet gjør er å tilby deg varen, hvorvidt du får noe nytelse av det, så lenge det fungerer, er noe de ikke kan påvirke. Men uansett, om du har kjøpt hos Kondomeriet, ville du anbefalt noen av deres produkter? Vi mistenker at du ville gjort det, om det ikke var for pinlig. Kanskje du kan også fortelle oss hva du kjøpte, det hele anonymt så klart. Skriv inn til oss og fortell om du var fornøyd med Kondomeriet.


  Womanizer fra Kondomeriet

  Kondomeriet
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Kondomeriet

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Kondomeriet et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Kondomeriet. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kondomeriet?

  Kondomeriet opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Erotiske Butikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Kondomeriet nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!