NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser iPhoneHuset.no

  Når du kjøper noe elektronisk som er ganske dyrt vil du gjerne passe på det så godt du kan. Da snakker vi naturlgivis spesielt om ting som telefoner, nettbrett og andre slike ting. Derfor har det jo dukket opp en hel industri rundt det, hvor folk ønsker å passe på telefonene sine med deksel og andre ting, samtidig som man legger til annet tilbehør. Så har man butikker som iPhoneHuset.no, som er spesifikt fokusert på iPhone og andre Apple-produkter. For deg som har et produkt fra det selskap er det jo rene drømmen, men er det et sted du bør gjøre din shopping hos? Om du er ute etter mer informasjon og vil vite hva du kan finne der så anbefaler vi at du leser videre. Det er sannsynlig at iPhoneHuset.no har det du trenger, du må bare vite om det!

  Ting å vite om iPhoneHuset.no

  Til tross for et ganske norskklingende navn så er iPhoneHuset faktisk svenskt. De har sitt hovedkontor i Kalmar, og er eid av Dahlgren Retail Group. Det er vel egentlig ikke en så stor sak for deg vil vi anta, så lenge kvaliteten er god nok. Da er det vel viktigere at du får gratis frakt om du bestiller for over 1000 kroner, og at det aldri blir dyrere enn 69 kroner. Og med tanke på at Kalmar ikke er veldig nærme den norske grensen får vi vel si at det er ganske ok vilkår, sett i helhet. Så er det også tydeligvis mange som er enige med oss i det, med tanke på at iPhoneHuset har nesten 500 000 kunder. Når man tenker på hva de selger og hvor spesifikt det er så er det imponerende, selv om markedet i seg selv er ganske stort. Butikken har også 4 stjerner hos Trustpilot, noe som er helt ok!

  Multidomene - flere nettbutikker, felles publisering

  Hva du får kjøpt hos iPhoneHuset.no

  Det har vi allerede nevnt litt ovenfor, men det er altså produkter der bare for Apple produkter. Du kan filtrere så du finner produktene for spesifikke modeller og varer. Om du for eksempel trenger noe til telefonen din kan du gå inn på iPhone, og om du behøver noe for laptop går du inn på Mac. Det er smidig og enkelt å finne frem til alt du trenger. De har også et par andre kategorier, det ene er for hjemmekontor og det andre for smart home. Det kan være interessant å gå inn på dem for å se hva som finnes, og om noe får deg interessert. Om ikke annet kan det være noe å ha i tankene for fremtiden. iPhoneHuset.no selger dog ikke iPhoner eller andre originalprodukter, men altså kun tilbehøret rundt, det er greit å vite så du ikke forventer noe helt annet der.

  Om du har kjøpt fra iPhonehuset.no er du akkurat den personen vi vil høre fra og vite mer om dine erfaringer. Det er viktig både for oss og for leserne våre, så nøl ikke med å skrive inn!


  Hvordan du bytter SIM kort på en iPhone

  iPhoneHuset.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om iPhoneHuset.no

  Din rangering

  FAQ

  Er iPhoneHuset.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om iPhoneHuset.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr iPhoneHuset.no?

  iPhoneHuset.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til iPhoneHuset.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!