Humble Bundle

Alle kundeanmeldelser

Humble Bundle

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Shopping4net
Shopping4net
5 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

Humble Bundle

Verden blir mer og mer digital. Vi finner stadig ferre fysiske spill, bøker og andre varer, ettersom at det meste er tilgjenegelig på nettet. Vi har derfor flere plattformer som selger slike produkter via internett. Humble Bundle er en av disse plattformene, men kan du stole på denne plattformen? Holder Humble Bundle det de lover, eller er det bedre alternativer der ute? Om du ønsker svar på disse spørsmålene anbefaler vi at du leser gjennom ærlige kundeanmeldelser fra Humble Bundle sine kunder. På denne måten kan du ta en bedre informert avgjørelse når du bestemmer deg for om du ønsker å handle hos Humble Bundle. 

Om Humble Bundle
Humble Bundle selger spill, e-bøker, programvare og annet digitalt innhold. De ser på sitt oppdrag som å støtte veldedighet og samtidig tilby innhold til kunder til gode priser. De lanserte i 2010 med en to-ukers Humble Indie Bundle, og har vokst til en butikk full av spill og pakker, en abonnementstjeneste, en spillutgiver og mer. Kjernen i "pakkefilosofien" er fleksibel prissetting. Når du kjøper en pakke, kan du velge prisen du vil betale. Du kan velge hvordan pengene dine skal fordeles, som vil si mellom skaperne, veldedighet, Humble Partners og Humble Bundle. Hvert type produkt som blir solgt bidrar med en del av inntektene til veldedighet. På mange produkter kan du tildele deler av kjøpet til en veldedig organisasjon du velger.
Om du vil vite mer kan du lese mer på Humble Bundle sin veldedige side.

Produkter av Humble Bundle
Når du kjøper noe på Humble Bundle, får du en nøkkel du kan løse inn på Steam, Ubisoft Connect Desktop App, GOG eller en annen plattform. Mange av bøkene og spillene ders tilbyr DRM-free. Humble Bundles er tidsbegrensede samlinger av spill, bøker, programvare og mer. Du kan betale hva du vil og velge hvor pengene dine skal gå. Mange bunter kommer sammen, og jo mer du bidrar, jo mer får du. De har solgt over 47 000 000 pakker og anntallet fortsetter å vokse. Humble Choice er et månedlig PC-spillabonnement som lar deg velge flotte spill å beholde for alltid! Abonnenter får også fordeler, som opptil 20 % rabatt i Humble Store.
Lær mer om Humble Choice. The Humble Store er en digital butikkfront med spill, med tusenvis av titler fra utviklere og utgivere, både store og små. Du kan velge å gi en del av kjøpet til veldedighet.

 Les også anmeldelser av andre selskaper.

Erfaringer med Humble Bundle 
Har du noen gang prøvd ut produkter eller tjenester av Humble Bundle? Vi vil gjerne høre om din erfaring. Fant du det du lette etter? levde produktene opp til dine forventninger? Møtte du noen problemer? Ville du anbefalt Humble Bundle til en venn eller et familiemedlem? Kommer du til å handle hos dem igjen? Hva har du å si om selskapets kundeservice? Hvordan var prisene på produktene? Del din tilbakemelding ved å legge igjen en kundeanmeldelse. På denne måten kan du hjepe potensielle kunder finne ut om dette er et selskap de kan stole på eller ikke. Din tilbakemelding blir satt pris på. Takk for at du tok deg tid.