NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser EZOgreen

  Klima

  og miljø er naveurlig nok to vitkige punkt i vår hverdag nå, og det å gjøre det vi kan for å gjøre situasjonen bedre er veldig viktig. Det er jo sånn at visse ikke vil tro på det, men generelt sett så ser vi at klimaet har forandret seg. Årsakene kan andre diskutere, men om vi kan hjelpe, hvorfor ikke? Små ting i våre liv kan utgjøre store forskjeller, som blant annet det EZOgreen tilbyr. Det er kanskje et produkt du ikke kjenner til, noe som er naturlig. Men da anbefaler vi at du leser vår kundeanmeldelse for å vite mer. EZOgreen er et vaskemiddel, og selv om det finnes flere ulike varianter og modeller i butikken kan det være verdt å vite mer om denne. Det kan hende at du blir fristet til å gjøre en handel, en vet aldri!

  Hva du bør vite om EZOgreen

  EZOgreen er en del av nettsiden EZOvask, og er laget av Biovita. Det er et norsk selskap som har mye erfaring på markedet, og selv om du kanskje kjenner vaskemiddel som Omo og Ariel, er dette en du bør ta en nøye titt på. Ikke bare for at det er klimavennlig, men også på grunn av resultatet du får i vasken med den. Først og fremst er det sånn at når du vasker klærne dine med EZOgreen så vil du føle forskjellen på kroppen. Du vil ikke klø lenger, og har du en sårbar og øm hud vil du ikke lenger ha problemer etter vasken. Det er veldig verdifullt for mange, og en av grunnene til at den er så populær. Det hjelper jo at den er skånsom mot miiljøet, men det at den kan brukes til all slags tøyvask og at du kun trenger 10 gram pulver er en stor fordel. Den bruker heller ikke noen giftige stoffer, så det er bare fordeler å få her!

  Hva du får med EZOgreen

  Dette er et produkt som gir deg både vasken, tøymykneren og flekkbehandleren i ett. Den inneholder ingen farlige eller skadelige kjemikalier, og den er skånsom både mot miljøet, klærna, huden og mot lommeboken. Så er det klart, den lover ganske mye, så det er kanskje greit å teste den først? Derfor kan du bestille en prøvepakke først, for å se om den er for deg eller ei. Da betaler du kun porto for en prøvepakke som skal holde for bruk i 30 dager. Da får du god tid til å få erfaring med produktet, så du har en kunnskapsrik tilbakemelding å gi også. Så kan du bestemme deg for om du vil bruke EZOgreen fremover eller ei. Valget er ditt, men å gi det en sjanse er vel ikke så dumt?

  Basert på kundeanmeldelse og hva folk generelt sier er det mye å like ved produktet, og vi ønsker dermed å få så mange innspill som mulig. Vi oppfordrer dere som har brukt EZOgreen til å skrive til oss og fortelle mer!


  Hvordan du kan vaske på en miljøvennlig måte

  Økodesign og energimerking - Om merking av energirelaterte produkter som selges i nettbutikker.

  EZOgreen
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Styr unna. Shady greier

  De har ikke noe fakta som støtter at det er miljøvennlig. Leser mye skepsis om de på forum. Om innholdet i vaskepulveret og om de tidligere er dømt for brudd på markedsføringsloven. De nekter meg å bruke angreretten min. Og informerer heller ikke om hvor liten pakken du får for 349 kroner faktisk er.

  Dør: Ingvild07-07-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om EZOgreen

  Din rangering

  FAQ

  Er EZOgreen et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om EZOgreen. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr EZOgreen?

  EZOgreen opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til EZOgreen . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!