NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Envato

  Enten du lager en lang video eller redigerer et bilde, kan det være vanskelig å finne den riktige kilden. Folk søker vanligvis på Google og andre plattformer for å få de ønskede bildene eller videoene. Men de blir skuffet på grunn av to grunner. Enten er resultatene urelaterte eller opphavsrettslig beskyttet. Det kan forårsake ulemper og forsinke arbeidet ditt. Heldigvis har vi selskaper og nettsteder som tilbyr arkivbilder og opptak. Imidlertid kan ikke alle gi deg de riktige resultatene. Når det gjelder lagervideoer og bilder, er Envato Elements et av de mest kjente selskapene. Men kan du finne ønsket resultat der? Hvis du er ute og handler så er det viktig å lese kundeanmeldelser fra forskjellige kunder, sånn at du får en bedre formening om hvilke selskap du bør handle i fra. Kundeanmeldelser er også viktig for selskapet selv for å finne ut hva som må forbedres.

  Om Envato Elements
  Envato Elements er et australsk selskap grunnlagt i 2006. De tre grunnleggerne startet selskapet fra en garasje i Sydney. Hovedkvarteret er basert i Melbourne, Victoria. Noen andre kontorer er også til stede i Los Angeles og Guadalajara. Envato Elements tilbyr videomaler, grafiske maler, lagervideoer, lyd, arkivbilder, fonter og mye mer. Med få ord kan den beskrives som en kilde for alle aksjerelaterte eiendeler. I fjor registrerte Envato den totale inntekten til over 1 milliard dollar. Med over 600 ansatte som jobber over hele verden, har selskapet gjort et godt navn for seg selv. Envato brukes av noen av verdens største navn, for eksempel Netflix, Microsoft, Walmart, Google, Adobe og iHeartMedia. Selskapet har registrert mer enn 2 millioner kunder hvert år.

  Produkter og tjenester fra Envato Elements
  Envato Elements er et stortbibliotek, for å si det mildt. Deres største samling er av arkivfotografier. Nettstedet har over 50 millioner bilder å velge mellom. Du kan søke etter et hvilket som helst søkeord, og du får tusenvis av relaterte resultater. Hvis du liker å lage videoer, er det tusenvis av maler. Du kan finne historiske, sesongmessige, pedagogiske og mange andre videomaler. Det fungerer også som en god kilde for studenter som lager videoer til skole prosjekter. Lærere kan også bruke malene til å lage engasjerende pedagogiske videoer enkelt.

  I tilegg til det, kan du også finne presentasjonsmaler. Med bare litt redigering kan du lage den presentasjoner for klassen din. Profesjonelle filmskapere kan også bruke Envato til flere eiendeler. For eksempel kan de se gjennom en rekke lydeffekter. Det er mange fonter og andre tillegg, for eksempel lag, penselstiler og paletter. Når det gjelder priser, tilbyr Envato en månedlig pakke for $ 16,50. Den inkluderer en kommersiell lisens for alle eiendelene, ubegrensede nedlastinger og kurs. Du kan kansellere pakken når du vil. Studenter kan spare opptil 30% på et Envato -abonnement. Selskapet har separate planer for team. Det er en pakke på $ 10,75 som støtter opptil 5 brukere. Hvis du vil øke flere brukere, kan du velge Enterprise Plan som også tilbyr tilpassede lisenser.

  Komplimenter, klager og tips for Envato Elements
  Har du brukt Envato Elements? Fortell oss i så fall om din erfaring. Fortell også hvor godt du fant samlingen deres, og var den i stand til å hjelpe deg? Var deres kundeservice hjelpsom og effektiv? Dine anmeldelser vil hjelpe fremtidige kunder med å velge det rette selskapet å handle fra. Så gjerne del dine erfaringer og tilbakemeldinger med andre. Dette settes stor pris på.

  Envato
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Envato

  Din rangering

  FAQ

  Er Envato et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Envato. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Envato?

  Envato opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Envato . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!