NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Edraw

  Når du skal jobbe med diagrammer i programmering, må du ha en pålitelig programvare. Man trenger noe for å lage flytsjemaer, organisasjonskart, tankekart og mange andre diagrammer, hvis man skal være organisert i selskapet sitt. Disse diagrammene og kartene kan ikke opprettes uten hjelp av gyldige og autentiske programvarer eller verktøy. Spørsmålet er hvilken bør du velge? Det er ett ganske vanskelig spørsmål, for i dag kan du få mange alternativer.


  Folk har forskjellige meninger om hva som er best å bruke. Derfor er det viktig å lese kundeanmeldelserom forskjellige selskaper som leverer det du er ute etter. Det er viktig å lese andre sine erfaringer og tilbakemeldinger, for å få forskjellige perspektiver. Disse perspektivene vil hjelpe deg med å finne den riktige leverandøren for deg.

  Om Edraw
  Edraw er ett komplett selskap for teknisk diagramprogramvare som videre skaper forskjellig programvare for forskjellige formål. Edraw er en underavdeling og en del av Wondershare -gruppen. Det er et kinesisk selskap som ble opprettet og etablert i 2004. Hovedkontoret ligger i Guangdong -provinsen i Kina, men tilbyr tjenester over hele verden, uansett hvor du bor. Edraw ble opprettet og etablert for å gi mennesker tankekart, Gantt -diagrammer, infografikk og mange andre diagrammer. Selskapet tilbyr sin tjeneste til mange kjente selskaper som Dell, Samsung, IBM, HP, Spotify, Intel, Siemens og NASA.

  Produkter og tjenester fra Edraw
  Programvarene som er tilgjengelige er Wondershare EdrawMax, Wondershare EdrawProj, Wondershare OrgCharting, Wondershare EdrawMind, Wondershare EdrawInfo og Wondershare Edraw Office Component. All programvare er til forskjellige formål, for eksempel EdrawMaxer hovedsakelig laget for diagrammer, flytdiagrammer og undergrupper. EdrawProj er opprettet for prosjektledelse, og OrgCharting er for å lage organiserte diagrammer enkelt. EdrawMind er for tankekart og idémyldring, mens EdrawInfo er for infografikk.

  I tillegg til det så er det Edraw Office Component som blir brukt for å kjøre prosjekter fra Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project og Microsoft Visio -dokumenter. Du kan bruke EdrawMax og EdrawMind online, mens de andre brukes ved å laste dem ned. Man kan også kjøpe 3 former for abonnementer som heter abonnementplan, livstidplan og livstid pakkeplan. Du får også en 2 års garanti, som gjør at du kan laste ned programmet så mye du vil i løpet av den tiden. Hvis du har problemer, bekymringer eller ønsker å be om noe fra dem, må du gå til deres offisielle nettsted. Når du er på nettstedet så må du trykke på "Edraw support Centre", der kan du fortelle selskapet alt du lurer på.

  Klager, komplimenter og tips for Edraw
  Stoler du på Edraw når du skal finne ditt neste diagramprogramvare? Hvordan har dine erfaringer hvert med dem så langt? Vi vil gjerne høre alt om din erfaring med Edraw? En kort anmeldelse har mye å si for om andre vil velge å stole på å kjøpe produkter i fra dette selskapet. Er det et pålitelig selskap? Holder de seg på sin tidslinje for rask levering? Er deres kundeservice representanter vennlige og kunnskapsrike om klagene dine? Gi oss beskjed ved å legge igjen en anmeldelse. Dette setter vi stor pris på.

  Edraw
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Edraw

  Din rangering

  FAQ

  Er Edraw et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Edraw. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Edraw?

  Edraw opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Edraw . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!