Disney

Alle kundeanmeldelser

Disney

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Reima.com

Reima.com

1 Anmeldelser

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke...

Logo Eurotoys

Eurotoys

1 Anmeldelser

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distr...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Adlibris

Adlibris

2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Disney

Barn trenger mye oppmerksomhet. Som barn er det nesten ingenting man ikke vil prøve. Som forelder kan vi ikke bruke all vår tid på barna, og de trenger da ting å gjøre selv. De trenger også mer enn bare nettbrett og TV, siden det er ikke særlig sunt for barna å bruke hele barndommen på en ting. Barn trenger også leker, og bøker, som er en god måte for barn å lære nye ting på, og samtidig gi mamma og pappa litt tid til andre ting. Bøker er en fantastisk måte å holde barne opptatt på, og samtidig gi de mulighet for læring og fordypning. Bøker trenger ikke bare å være om akademisk læring, men støtter også å utvikle barns fantasi og kreativitet, som er viktig for alle mennesker. Disney har vært en stor del av veldig manges barndom med sine fantastiske og spennende eventyr. Disney tilbyr en kundeklubb der man kan abonnere på bøker og produkter til barn. Dette kan gjøre hverdagen til småbarnsforeldre enklere med nye bøker rett hjem på døren hver måned. Les videre nedenfor om du er interessert. 

Om Disney 
Disneyklubben er et medlemskap der kunder får tilsendt pakker hver tredje uke som inneholder en samling av Disney produkter. Disneyklubben er eid og drevet av Sandviks AS, som tilbyr rett bok til rett tid gjennom Goboken og Twinsy. Goboken er en nettside med et stort utvalg av bøker, og barnebøker, til gravide, baby, 1 år, 2 år, 3 år og over, samt Disney, ABC, fakta og blogg. Goboken har også et utvalg av abonneringsalternativer. 

Produkter og Tjenester hos Disney 
Disney pakken inneholder en Disney-klassiker, en Andeby-bok, Disney-figur, lydbok på CD og lyd/e-bok i app og koster rundt 250kr inkludert porto. Man kan velge en pakke uten CD som koster litt mindre. Alle figurene er testet og godkjent for bruk av barn over 3 år. Du kan også velge forhåndsbetalt abonnement for 6 bokpakker med en lavere fastpris. Det finnes ingen bindingstid eller kjøpeplikt, og man får tilgang til fult angre- og returrettskjema. Selskapet aksepterer nets, Visa, Mastercard og Vipps som betalingsmetoder. Disney har en fin og brukervennlig nettside. Desverre har de lite tilgjengelig informasjon om levering, historien bak selskapet, og annen informasjon som kan hjelpe kunder å finne ut om tjenesten er for dem eller ikke. 

Komplimenter, Klager og Tips til Disney 
Har man småbarn vet man hvor mye tid som kreves for å underholde dem, eller lære dem nye ting. Bøker er en super måte å holde barn underholdt, og samtidig støtter deres læring og utvikling. Disney har en kundeklubb der man får bøker, og muligens andre produkter, rett hjem hver måned, slik at man ikke trenger å gå i butikk eller bestille bøker regelmessig. Har du erfaring med Disney kundeklubb? Da er vi interessert i å høre om din erfaring. En liten tilbakemelding kan gå en lang vei, og hjelpe andre å finne en tjeneste som passer dem. Du kan skrive en kundeanmeldelse hos oss med dine oppfattninger og opplevelse med selskapet.