Crossout Anmeldelser

: 3
67% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-03-30
Spennende spill
Dette spillet er så gøy å spille! Det er virkelig kreativt og spennende, og det holder deg helt f... Les mer
K. Ward

Mest stemmer anmeldelse

  2024-05-18
Moderators
Moderatorer har en tendens til å bli litt for ivrige, og de bannlyser spillere for uskyldige ord ... Les mer
Howe

Anmeldelser (3)

  (2)

 (0)

  (1)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Spennende spill

  Dette spillet er så gøy å spille! Det er virkelig kreativt og spennende, og det holder deg helt fanget. Jeg elsker å utforske spillet gradvis og prøve å bygge det perfekte kjøretøyet. Det er en perfekt balanse mellom strategi og action som holder meg interessert i timevis. Det er så tilfredsstillende å se ens egen skapelse kjempe seg gjennom intense kamper. Og samfunnet rundt spillet er veldig vennlig og støttende, noe som gjør hele opplevelsen enda bedre.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpte et stort kjøretøy med spindelben og styrte missiler.

  Jeg digger dette spillet! Det er skikkelig gøy å sette sammen og tilpasse kjøretøyene mine. For ikke lenge siden fikk jeg tak i en stor bil med spindelben og styrte missiler, og det har virkelig satt en ekstra spiss på spillopplevelsen min. Grafikken er knallbra, og det er masse ulike deler og våpen å velge mellom. Jeg har kost meg i mange timer med dette spillet, så jeg vil absolutt anbefale det til alle som liker å bygge og kjempe med kjøretøy.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Moderators

  Moderatorer har en tendens til å bli litt for ivrige, og de bannlyser spillere for uskyldige ord de skriver i chatten. Selv om ordene ikke er skadelige eller krenkende i den sammenhengen de blir brukt, så får spillere likevel straff. Dette fører til en dårlig opplevelse for mange spillere og kan føre til irritasjon og skepsis mot moderatorer.


Andre så også på