NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Choppi

  Det er visse ting som er lette å si, men når det blir en realitet så er det vanskeligere å gjøre. Som for eksempel at når en blir forelder så vil man ikke skjemme bort sine barn med leketøy og fine ting, men når barnet blir født så ønsker man gjerne å gi hele verden til det barnet. Derfor eksisterer butikker som Choppi, som på mange måter gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger for ditt barn. Det er ikke slike butikker på nettet, så hva er det da som gjør at det er akkurat Choppi du bør kjøpe hos? La oss ta en nærmere titt, se litt på deres historie og hva de ellers tilbyr. Les videre!

  Informasjon om Choppi

  Choppi har faktisk eksistert ganske lenge, siden 2008, da den ble etablert av et selskap som heter B. Lie Agentur, og i 2018 ble den kjøpt opp av Drømmerom Gale Homme. Det som er bra med Choppi for oss nordmenn er at det er en norsk butikk, og at du faktisk kan hente dine innkjøp selv fysisk, i Drammen. Du kan også dra til denne lokasjonen og kjøpe produktene direkte, så det er veldig nyttig sånn sett og noe som gjør hele prosessen smidig, om du bor i nærheten så klart. Ellers kan du bestille varene dine, og du blir lovet god og rask kundetjeneste hvor du selvsagt også har full angrerett, og ser man på varemerkene så ser man at tilbudet er bredt og variert, til relativt rimelige priser.

  Hva du kan kjøpe hos Choppi

  Det som en legger merke til hos Choppi er at utvalget av produkter og ulike kategorier er stort, og ikke bare for leketøy, men også andre ting som for eksempel innredning eller møbler til barnet. Men for mange, spesielt barn, så er det leketøyene som er i fokus, og hos Choppi kan du kjøpe hoppeslott, trampoliner, el-kjøretøy, tråtraktorer og massevis av andre ting. De selger også produkter for sport, som fotball og basketball, og om du er ute etter en barneseng eller køyeseng så kan du finne også det på Choppi. Det er dog viktig å vite at med tanke på produkttypene beskrevet her så er også prisene deretter. Det vil si at om du kjøper produkter fra for eksempel John Deere, så er det ikke slik at prisene er lave. Men der kommer man til det som var poenget i innlendningen, at for ens barn, eller barnebarn, eller nevø/niese, så har man lyst til å kjøpe alt mulig til de!

  Erfaringer med Choppi

  Dog er det viktig å få et godt inntrykk av en slik butikk, da vi kjøper ting for barna våre. Noe som gir en tillit til de er naturlig nok at de selger produkter fra veldig kjente varemerker noe som på mange måter beviser deres pålitelighet. Det sagt, så er det alltid greit å lese om andres personlige erfaringer, så da ønsker vi at så mange som mulig skriver inn til oss og forteller om opplevelser dere har hatt!


  Eksempler på leketøy fra Choppi

  Choppi
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Choppi

  Din rangering

  FAQ

  Er Choppi et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Choppi. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Choppi?

  Choppi opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Choppi . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!