Choppi

Alle kundeanmeldelser

Choppi

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Reima.com

Reima.com

1 Anmeldelser

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke...

Logo Eurotoys

Eurotoys

1 Anmeldelser

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distr...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Adlibris

Adlibris

2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Choppi

Det er visse ting som er lette å si, men når det blir en realitet så er det vanskeligere å gjøre. Som for eksempel at når en blir forelder så vil man ikke skjemme bort sine barn med leketøy og fine ting, men når barnet blir født så ønsker man gjerne å gi hele verden til det barnet. Derfor eksisterer butikker som Choppi, som på mange måter gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger for ditt barn. Det er ikke slike butikker på nettet, så hva er det da som gjør at det er akkurat Choppi du bør kjøpe hos? La oss ta en nærmere titt, se litt på deres historie og hva de ellers tilbyr. Les videre!

Informasjon om Choppi
Choppi har faktisk eksistert ganske lenge, siden 2008, da den ble etablert av et selskap som heter B. Lie Agentur, og i 2018 ble den kjøpt opp av Drømmerom Gale Homme. Det som er bra med Choppi for oss nordmenn er at det er en norsk butikk, og at du faktisk kan hente dine innkjøp selv fysisk, i Drammen. Du kan også dra til denne lokasjonen og kjøpe produktene direkte, så det er veldig nyttig sånn sett og noe som gjør hele prosessen smidig, om du bor i nærheten så klart. Ellers kan du bestille varene dine, og du blir lovet god og rask kundetjeneste hvor du selvsagt også har full angrerett, og ser man på varemerkene så ser man at tilbudet er bredt og variert, til relativt rimelige priser. 

Hva du kan kjøpe hos Choppi
Det som en legger merke til hos Choppi er at utvalget av produkter og ulike kategorier er stort, og ikke bare for leketøy, men også andre ting som for eksempel innredning eller møbler til barnet. Men for mange, spesielt barn, så er det leketøyene som er i fokus, og hos Choppi kan du kjøpe hoppeslott, trampoliner, el-kjøretøy, tråtraktorer og massevis av andre ting. De selger også produkter for sport, som fotball og basketball, og om du er ute etter en barneseng eller køyeseng så kan du finne også det på Choppi. Det er dog viktig å vite at med tanke på produkttypene beskrevet her så er også prisene deretter. Det vil si at om du kjøper produkter fra for eksempel John Deere, så er det ikke slik at prisene er lave. Men der kommer man til det som var poenget i innlendningen, at for ens barn, eller barnebarn, eller nevø/niese, så har man lyst til å kjøpe alt mulig til de!

Erfaringer med Choppi
Dog er det viktig å få et godt inntrykk av en slik butikk, da vi kjøper ting for barna våre. Noe som gir en tillit til de er naturlig nok at de selger produkter fra veldig kjente varemerker noe som på mange måter beviser deres pålitelighet. Det sagt, så er det alltid greit å lese om andres personlige erfaringer, så da ønsker vi at så mange som mulig skriver inn til oss og forteller om opplevelser dere har hatt!


Eksempler på leketøy fra Choppi