NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Chain Reaction Cycles

  Med tanke på navnet er det ikke veldig overraskende å finne ut at Chain Reaction Cycles er en sykkelbutikk. Og sykling er jo noe som ikke virker å dale til i interesse og er nesten like populært nå som de har vært før. Det er jo bra fordi man kan jo si at folk generelt ikke er i like mye aktivitet som tidligere, så at sykling fortsatt er populært er et godt tegn. Det er veldig mange fordeler ved å sykle, for deg selv først og fremst, men også for miljøet. Spesielt om du heller sykler til jobben enn å ta bil eller bruke kollektiv. Det er ikke mulig for alle naturligvis, men det å sykle bør man prøve å gjøre også i fritiden. Trenger du en ny sykkel? Eller kanskje nye deler? La oss ta en titt på hva Chain Reaction Cycles har å tilby!

  Informasjon om Chain Reaction Cycles

  Det er ikke så mange butikker eller selskap som vi har på vår side som er fra Nord Irland, men dette er en av dem. Og forløperen til denne ble etablert helt tilbake i 1984, så man har å gjøre med mennesker som har stor kunnskap i området. Nettsiden deres lanserte de i 2000, akkurat rundt på den tiden som netthandel tok av. De har også en fysisk butikk, men den ligger i Belfast, og du kommer nok ikke til å hente din sykkel direkte derfra. Med tanke på at de leverer fra Nord Irland er det også et veldig positivt aspekt at de har fri frakt på kjøp over 300 kroner. Det er en utrolig lav grense og du har også muligheten til å returnere produkter et helt år. Da de også har gode priser og gode vilkår for kjøp så er det mange gode grunner til å handle hos dem.

  Tech Nytt - Norske nettbutikker taper for Amazon, Mobil VR og Apple

  Hva du kan kjøpe

  Det er vel egentlig ganske tydelig, men det er sykler naturligvis som er i fokus. Du finner veldig mange ulike typer av sykler. Bysykler, bmx, terreng og sportssykler. Det kommer an på ditt behov, og om du trenger klær eller utstyr så har de også det så klart. Det er rett og slett et veldig godt utvalg av ting, og da har vi ikke nevnt deler som man kan kjøpe. Det er veldig mye variert å finne der, noe som nesten garanterer at du finner det du trenger. Og det er snakk om deler og sykler fra Continental, Castelli og Shimanu, blant andre. Det er høy kvalitet på disse merkene og du kommer ikke til å angre på det du kjøper tror vi. Som sagt har de også gode priser, men det er klart, man betaler for kvalitet!

  Har du kjøpt fra Chain Reaction Cycles?

  Skriv til oss om du har, så kan du fortelle oss mer om dine inntrykk og om andre bør bruke butikken eller ei. Da hjelper du andre mens du kan få ut litt frustrasjon? Uansett, nøl ikke med å skrive og fortellle mer om Chain Reaction Cycles.


  Konseptsykler hos CRC

  Chain Reaction Cycles
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Chain Reaction Cycles

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Chain Reaction Cycles et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Chain Reaction Cycles. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Chain Reaction Cycles?

  Chain Reaction Cycles opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs, Vitaminer og Kosttilskudd.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Chain Reaction Cycles nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!