NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Celis.no

  Det er ingen tvil om at mye av norsk netthandel foregår nå i utenlandske butikker. Og det er kanskje ikke så rart med tanke på hva man blir tilbudt og prisene. Det er en god kombinasjon av ulike faktorer som har gjort at kinesiske nettgiganter har blitt mer populære enn norske nettbutikker. Det er dog noe man gjerne ser en forandring på i de nærmeste årene, for det er noe som gagner hele landet. Håpet kan være at butikker som Celis.no er en butikk som kan konkurrere. En norsk butikk som kanskje ikke har akkurat det samme utvalget som kinesiske butikker har, men som er ganske nære, og det er ikke en butikk med fokus på en eneste ting, noe mange liker. En kombinasjon av en norsk butikk og typen av utvalg som Celis.no har kommer til å være populært. Er det noe du liker? Ta en titt og se!

  Informasjon om Celis.no

  Om du ikke har hørt om Celis.no før så er det ikke så veldig rart, da den ble startet i 2016. Det er ikke så veldig lenge siden, selv om det kanskje føles sånn! De er basert i Bergen og har sitt lager i Knarvik, noe som innebærer at du får dine varer ganske raskt. Spesielt om du sammenligner med frakt fra utlandet. Bestillinger fra Celis.no kommer med frakt på 59 kroner, men om du bestiller for over 1000 kroner så er det gratis. Med tanke på produktene som finnes der, og det store utvalget er det ikke akkurat umulig at du finner massevis av ting du vil bestille. Da det er en norsk nettbutikk så er den naturligvis underlagt alle norske lover og lignende, så det er liksom ikke så mye å være bekymret over når du handler hos Celis.no. Den tilliten har du kanskje ikke i like stor grad med utenlandske butikker?

  Falske nettbutikker

  Hva du kan kjøpe hos Celis.no

  Da vi har pratet mye om utvalget spesifikt hos Celis så kan vi si at det er veldig stort. Det finnes flere ulike kategorier du kan shoppe i, hvor Hus, Hjem og Hage er en. Det er også en egen kategori for Babyshower, Barnebursdag og for fest. Det er mye forskjellig man kan finne der, men det store er når du går inn på de individuelle kategoriene, da oppdager du at det er mye ulikt du kan kjøpe. Visse ting som kanskje ikke er like enkelt å finne i andre norske butikker. I det hele tatt er det mye bra hos Celis, noe som er en stor del av tiltrekningen, og prisene er også gode i forhold til hva de tilbyr. Da bør det i hvert fall være fristende å ta en rask titt på hva de har?

  Når det kommer til slike butikker så handler mye om at de finner støtte i befolkningen, og med tanke på at de har hatt over 40 000 kunder siden oppstarten så er det noe de har. Om du er en av dem vil vi gjerne vite mer om din erfaring av å handle hos Celis.no


  Hvordan lykkes med netthandel

  Celis.no
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Celis.no

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Celis.no et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Celis.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Celis.no?

  Celis.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Handelsvarer, Kontor, Hobby og Fest, Gavebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Celis.no nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!