NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Campadre

  Folk som starter nye butikker kommer ofte med planer om hvordan de skal stå litt ut i mengden og få folk til å interessere seg. Det er jo ikke alltid like lett, spesielt ikke i motebransjen og når man konkurrerer mot andre butikker som selger innredningsprodukter. Men noe må man gjøre, og det kan hende at Campadre har funnet en god løsning, som i det minste fungerer for dem. Campadre er en shoppingklubb hvor du får gode tilbud, så lenge du har registrert deg på siden deres. Høres det interessant ut? Les gjerne videre for all informasjon du trenger. Og hvem vet, på slutten av denne artikkelen kan det hende at du blir overbevist til å registrere deg du også!

  Hva du bør vite om Campadre

  Vi har jo nevnt det litt ovenfor, men det er en ganske enkel ide de har hos Campadre. Det er en svensk butikk, eller klubb, av det vi kan se. Og tipser du en venn til å handle der så får du 200 kroner også! Campadre ble startet i 2009, så den har mye lenger historie enn det man kanskje skulle tro. De opererer i dag over hele Norden. Ideen deres er ganske enkel som sagt, det du må gjøre som kunde er å registrere deg. De har kampanjer hver eneste dag, som starter klokken 7 på morgenen. Da får du svært gode og eksklusive tilbud på merker og produkter som er svært kjente og som du bør dra nytte av. Det er opp til 70 prosent rabatt på det du får hos Campadre, og hver kampanje varer opp til 5 dager. De gir deg rett og slett mange gode grunner til å handle der, og om du tenker over det er du sannsynligvis medlem i mange andre butikker i dag. Men de gir deg ikke like gode tilbud som det Campadre gjør!

  SWEDOL & UNIVERN I Handle på begge våre nettbutikker med ett og samme kundenummer

  Hva du kan kjøpe

  De selger klær, både til menn og til kvinner, tilbehør eller accessoirer, hjem og innredning, sko og sport. Det er rett og slett et veldig stort utvalg i det du kan kjøpe, og i disse hovedkategoriene er det mange underkategorier å se gjennom. Det er nesten slik at du kan innrede hjemmet samt at du kan kle deg med alle produktene som selges hos Campadre. Det som er helt sikkert er at du kommer til å få lyst til å kjøpe der når du ser hva de har, da det er veldig mange stilige og moteriktige produkter. Så er den store fristelsen med butikken at du får produktene så mye billigere enn du ellers ville gjort. Da er det jo bare logisk og fornuftig å ta en god titt for å se hva Campadre har for deg!

  Erfaringer med Campadre

  Campadre har jo eksistert ganske lenge, så vi regner med at mange nordmenn har testen denne butikken og er kanskje lojale kunder. Derfor vil vi oppfordre folk til å skrive til oss og fortelle oss mer om den og om du ville anbefalt den!


  Reklame for Campadre

  Campadre
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Campadre

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Campadre et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Campadre. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Campadre?

  Campadre opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Campadre nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!