Black Swan

Alle kundeanmeldelser

Black Swan

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Lovetoys
Lovetoys
0 Anmeldelser

Sex er en naturlig del av livet, og med det kommer det en hel del ulike ønsker og prioriteringer fra mennesker. Folk tilfredsstilles på...

Logo Nytelse
Nytelse
0 Anmeldelser

Nytelse er vel det riktige ordet, og nytelse er det mange av oss er ute etter. I en form eller annen. Det er en viktig del av livet og erotiske but...

Logo Vuxen
Vuxen
0 Anmeldelser

Det er jo ganske mye her i verden man kan gjøre for seg selv slik at man føler seg bedre. Det å trene er viktig, å spise ...

Logo Erotikknett
Erotikknett
0 Anmeldelser

Nærhet og det å ta vare på seg selv er utrolig viktig, men det er ikke til å komme utenom at sex er noe av det viktigste i ...

Black Swan

Det er alltids visse interessante butikker på nett, som man blir litt interessert i med en gang. De har kanskje ikke noe du umiddelbart vil ha, men interessert og kanskje til og med litt fristet blir du nok. Akkurat det er nok relevant for når du besøker Black Swan DesignZ. Selve navnet tilsier at her får noe elegant og noe å trakte etter, og det gjør du på en måte. Fordi der selger de erotiske varer. Men det er kanskje ikke en sexbutikk slik man muligens forventer at det er. I stedet føles det som noe litt mer nedstemt, litt mer elegant, som sagt. Men les gjerne vår kundeanmeldelse og ta en titt på vår tilbakemelding. Da vil du få all informasjon du trenger, forhåpentligvis!

Hva du bør vite om Black Swan DesignZ
Dette er et interessant selskap på mange måter, kanskje først og fremst på grunn av deres ensidige fokus på det de selger. Om du er litt mer kinky, eller ønsker å oppleve noe nytt, så kan du definitivt finne det her. Selve selskapet er fra Østerrike, noe som man kan se selv. Det gjør at man kan bestille og bare tenke på selve kostnadene på produktene og eventuelle fraktkostnader. Det er greit med tanke på at toll og avgifter ellers ville kostet, og det er jo noe man gjerne vil unngå.

Så har butikken også fri frakt om du bestiller produkter for over 79 euro. Med tanke på at mange av produktene uansett koster så mye, så vil ikke det være et problem. Og det er verdt å oppleve en gang, både håndleddsmansjetter og mansjetter for anklene. Det er noe som man anbefaler at man gjør sammen med noen man stoler på, og det er trygge og pålitelige varer som man kan kjøpe. Det er ingen risiko ved å bruke dem, så ta gjerne en titt på sortimentet også.

Hva du kan kjøpe
Om du har litt erfaring med slike ting så hjelper det, men det er ikke et must akkurat. Det er ikke veldig kompliserte varer det er snakk om, og du kan kjøpe både for ankler, hals og håndledd. Det finnes også tilgjengelig en pakke, hvor du får alt på samme sted, men det koster naturligvis litt mer. Høres det litt fristende ut for deg?

De selger også tilbehør og ekstrautstyr som kan være greit å ha med seg. Men om du ikke har brukt slike ting tidligere så kan det være greit å starte i det små. Da får du en trygghet med det, og kanskje du kan begynne med andre ting etter hvert også. Det er jo opp til deg, men spenningen med produktene du får kjøpt hos Black Swan DesignZ er definitivt til stede, og det er jo en grei mulig for å oppdage noe nytt. For de av dere som har erfaring med slike ting så er nok dette noe dere kjenner godt til, og kanskje allerede har bestilt?

Kjøpt hos Black Swan DesignZ? Fortell oss om det!