Apple

Alle kundeanmeldelser

Apple

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Xplora

Xplora

2 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo Grønt Fokus

Grønt Fokus

7 Anmeldelser

Vurderinger Grønt Fokus Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og ka...

Logo Talkmore

Talkmore

15 Anmeldelser

Det at alle har en telefon, og at Apple har forandret verden til de grader har gjort også veldig mange andre mennesker rike. Folk som starter...

Apple

Når det kommer til så store selskap som Apple er det jo på en måte vanskelig å gi det en review. De aller fleste kjenner til Apple, og har sannsynligvis eid et av deres produkter, på et eller annet tidspunkt i deres liv. Men det kan jo kanskje være en ting eller to som du ikke vet, som kan være verdt å vite? Og mye av formålet med siden vår er uansett at våre andre lesere skal også fortelle om deres erfaringer og opplevelser med selskapet. Apple er jo tross alt et av verdens største selskap, så det er nok mange historier om dem, både positive og negative. Men om du vil ha litt mer informasjon om Apple bør du lese videre!

Ting å vite om Apple
Apple er et selskap som er eldre enn du sannsynligvis tror, da det ble grunnlagt helt tilbake i 1976. Det er jo snart 50 år siden, og det var Steve Jobs som var den mest markante skikkelsen i selskapet, og det er vel navnet de aller fleste kobler sammen med Apple. De startet jo med å selge PC-er, men har i dag utvidet seg til å bli det største teknologiselskapet i verden. De finnes også bortimot overalt i verden, og har også fysiske butikker i Norge. Handler du på nettet så blir jo handelen enda smidigere, men du får ikke telefonen i hånda, noe mange er ute etter. Du kan også bruke appen på telefonen din for å gjøre handel, reservere tid for reparasjon og mye annet. Det er ikke uventet at de har laget et såpass stort og bredt system rundt produktene deres, og de har generelt et veldig godt rykte. Det er vel alltids noen historier her og der som er negative, men med en omsetning på over 250 milliarder dollar går det tydeligvis bra med Apple!

Produktene Apple selger
Dette er et avsnitt som vi kan fylle med mange av de forskjellige produktene. Uansett om det er snakk om telefoner, nettbrett, TV, underholdningssystem eller til et smart home system, så er Apple der. Det klart, det er telefonene deres som er grunnlaget for den gigantiske suksessen de har hatt de siste årene og som gir dem mulighet til å utforske andre alternativer. Som sagt, med en omsetning på over 200 milliarder dollar kan man ta seg råd til både det ene og det andre. Det er jo noe med kvaliteten på produktene deres som gjør at folk vil kjøpe nye modeller hele tiden, uansett om det er Mac, Air, iPad eller iPhone. Så noe riktig gjør de nok, og vi tror de aller fleste der ute er enige med oss i det.

Men om det skulle være noen som ikke er det, som har noe negativt de vil påpeke så leser vi mer enn gjerne om det også. Poenget med siden vår er at leserne våre skal åf utløp for sin potensielle frustrasjon og glede, så vi venter i spenning p å dine innspill. Nøl ikke!


Lanseringen av iPhone 12