Allies of Skin Anmeldelser

: 6
67% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-21
Vitamine C 20% serum, retinol
Leveringen av produktene var rask og effektiv. Jeg liker veldig godt Vitamin C 20% serumet, det f...Les mer
Elwyn Stoltenberg

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-04-08
Bestilling av hudpleieprodukte
Ved å forby bruk av VPN, tvinger de klientene til å gjøre usikre betalinger. Og hva med kundenes ...Les mer
merl

Mest stemmer anmeldelse

  2024-04-06
Fantastiske produkter som gir
Jeg må si at dette selskapet er virkelig flott. Produktene deres er fantastiske, man kan se forbe...Les mer
Herzog

Anmeldelser (6)

  (4)

 (0)

  (1)

  (1)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Forebyggende hudpleieprodukter

  Jeg leter fortsatt etter de perfekte hudproduktene, fordi jeg foretrekker å ta vare på huden min på forhånd. Jeg har lagt merke til en stor forskjell i huden min etter at jeg har gått gjennom overgangsalderen, så jeg trenger litt ekstra hjelp. Jeg fant denne hudpleieserien gjennom en hudpleiegruppe jeg er med i, og jeg må si at huden min virkelig elsker disse produktene. Personalet er alltid veldig hjelpsomme når det gjelder spørsmål. Jeg har prøvd mange av produktene deres, og jeg elsker spesielt rengjøringsgelen, oljene og leppepomaden. Jeg har vært heldig nok til å bli invitert til en personlig konsultasjon med grunnleggeren, selv om jeg ennå ikke har planlagt det, men jeg vil definitivt gjøre det. De har hatt et poengsystem på plass en stund nå som er veldig generøst, og jeg har fått gratis produkter, rabattkoder osv. Produktene deres er litt dyre, men hva er vel bedre enn å forebygge skader i stedet for å måtte reparere dem? Forebygging er nøkkelen, og disse produktene er virkelig en vinner i min hudpleierutine.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Vitamine C 20% serum, retinol night cream, prebiotic & niacinamide serum, peptides & antioxidant cream

  Leveringen av produktene var rask og effektiv. Jeg liker veldig godt Vitamin C 20% serumet, det får huden min til å føles oppfrisket og revitalisert. Retinol nattkremen skilte seg ikke ut for meg som noe spesielt, men den gjorde jobben sin tilstrekkelig. Prebiotika- og niacinamideserumet har en fin tekstur og føles skånsomt mot huden uten å forårsake irritasjon. Når det gjelder peptider- og antioksidantkremen, likte jeg veldig godt hvordan den fuktet huden min og fungerte som et flott grunnlag for sminkeapplikasjonen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fantastiske produkter som gir gode resultater fra første gang bruk.

  Jeg må si at dette selskapet er virkelig flott. Produktene deres er fantastiske, man kan se forbedringer allerede etter første gangs bruk, noe jeg virkelig setter pris på. Kundeservicen deres er også helt topp, de svarer alltid raskt og er super hjelpsomme. Jeg ser frem til å fortsette min reise med hudpleie sammen med dette selskapet.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling

  Jeg løp inn i litt trøbbel med bestillingen min, men kundeservicen fikset det kjapt og var veldig hyggelige! Tusen takk igjen, jeg setter stor pris på det.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling av hudpleieprodukter

  Ved å forby bruk av VPN, tvinger de klientene til å gjøre usikre betalinger. Og hva med kundenes sikkerhet og personvern? Kan vi virkelig ikke stole på AOS?


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  dyre produkter, dårlig kvalitet

  Jeg bestilte to produkter - en nattkrem med peptider og retinol og en recovery balm. Problemet er at begge pumpene ikke fungerer. Jeg prøver å trykke og få noe ut av dem, men ingenting skjer. Jeg er veldig skuffet over at ingen har svart meg verken fra hjelpemailen eller det online skjemaet jeg har fylt ut. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg aldri kommer til å handle der igjen.


Andre så også på