NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hotel Chocolat

  Får du vann i munnen når du ser en lekker sjokoladebit? Det er du absolutt ikke alene om. Undersøkelser viser også at sjokolade er bra for deg, av flere grunner. Noen spiser sjokolade, fordi de har cravings på sjokolade, og svært mange føler disse cravings når de er litt lei seg eller deprimerte. Sjokolade frigjør serotonin og endorfiner og gir oss dermed en lykkefølelse. I tillegg kan sjokolade i moderate mengder være godt for hjerte, blodtrykk og kolesterol blant andre ting. Sjokolade kan også hjelpe deg å holde deg våken, så det er god grunn til å ha en sjokolade klar i veska, uansett anledning. Nå kan du også få kjøpt sjokolade i nettbutikker, og der finner du mest sannsynlig et helt annet utvalg enn du gjør på kiosken. Du kan lese kundeanmeldelser fra andre som har handlet sjokolade eller annen mat på nett her.

  Hva er Hotel Chocolat?

  Dersom du har sett den Oscar-nominerte filmen Sjokolade, vet du at sjokolade kan være veldig spennende. Historien til Hotel Chocolat startet med Angus Thirlwell og Peter Harris som ønsket å gjøre sjokolade spennende igjen. De åpnet den første Hotel Chocolat-butikken i London i 2004, og deretter revolusjonerte de britisk sjokolade. I dag har de 126 butikker, kafeer, restauranter, outlets og fabrikkutsalg. De har nå også åpnet 3 butikker i Danmark og et eget hotell på kakaofarmen deres i Karibia. Hotel Chocolat har flere ganger vunnet gull i Chocolate Awards.

  Selskapet har som mål å være originale, innovative og kreative. De er opptatte av å være autentiske og har en egen kakaofarm i St Lucia. Peter og Angus kjøpte den i 2006. På denne måten har de også kontroll på kvaliteten og smaken gjennom hele prosessen i å lage sjokolade. De har også en School of Chocolate i Covent Garden som åpnet i 2014. Her tilbyr de en egen verden av sjokolade-eventyr og opplevelser. Du kan også kjøpe boken deres "A new way of cooking with chocolate", dersom du er spesielt interessert og har lyst til å lage rettene som de tilbyr på restaurantene sine.

  Produkter og tjenester hos Hotel Chocolat

  Hovedproduktet er selvfølgelig sjokolade. Sjokolade i mange og luksuriøse varianter. Du kan handle alt fra chilli-sjokolade, til sjokolade med likør eller andre fyll. Vegansk sjokolade og luksuskjeks er også blant variantene. Men det stopper ikke der. Kaffe er også i butikken i tillegg til tips og triks om hvordan du kan bli din egen barista. Du kan også kjøpe ingredienser til kakao eller alkoholholdige drikker. I tillegg har de et stort utvalg av gave-ideer som for eksempel sjokolade-esker satt sammen til å passe enhver anledning eller mottaker.

  100 % Fornøyd Garanti

  Hotel Chocolat har en 100 % fornøyd garanti. Det betyr at dersom du av en eller annen grunn ikke er fornøyd, vil selskapet rette opp for å gjøre deg glad igjen. Det kan være enten gjennom at du får refundert kostnadene dine, får et gavekort eller får erstattet varen din.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Dersom du har prøvd noen av produktene til Hotel Chocolat vil vi sette stor pris på om du kan skrive en kundeanmeldelse for oss.

  Hotel Chocolat
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Hotel Chocolat

  Din rangering

  FAQ

  Er Hotel Chocolat et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Hotel Chocolat. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Hotel Chocolat?

  Hotel Chocolat opererer for det meste innenfor Mat og Drikke-bransjen, mer spesifikt med Bestille På Nett.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Hotel Chocolat . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!