Tea Zero

Alle kundeanmeldelser

Tea Zero

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Dinhelsemat

Dinhelsemat

1 Anmeldelser

Det å spise sunt og riktig er noe vi alle bør streve etter å gjøre, uansett i hvor god form vi er. Det handler ikke bare ...

Logo Godtlevert

Godtlevert

0 Anmeldelser

Lever du et hektisk småbarnsliv der dagene går i ett og du sjonglerer både jobb, familieliv og fritid? Er det i perioder så...

Logo Grandbazaarist

Grandbazaarist

0 Anmeldelser

Noe som pandemien definitivt har vist er hvor mye vi savner å reise, og besøke andre kulturer og få med oss hjem visse suvenirer...

Logo Weber

Weber

0 Anmeldelser

Vi nordmenn elsker å grille. Vi har ikke alltid det perfekte været, men med en gang solen titter frem kommer grillen ut og flammene bli...

Tea Zero

Er du en te-entusiast? Kanskje du er en av dem som ikke liker kaffi, eller kanskje du bare foretrekker te. Te, i likhet med kaffi, har tatt verden med storm. I starten var den bare tilgjengelig for de rike, men i dag kan du kjøpe te hvor som helst i verden, og med en hel haug av varianter, og for diverse brukerområder. Mange drikker te fordi de smaker så utrolig godt, men andre bruker de for helsefremkallende virkninger. Har du smerte, sover dårlig, eller føler deg sliten, ja da finnes det helt sikkert en te som passer til akkruat det. Tea Zero er en nettbutikk der man kan bestille te rett på døren. For å finne ut mer om selskapet er det bare å lese videre under. 

Om Tea Zero
Coffee Zero ble opprettet av John Ivar Fjerdingstad og Omar Paulsen Bekheet 10 år siden som stiftet selskapet Norisma, og har hovedkontor på Sagene i Oslo. De følger Good Manufacturing Practice (GMP) for kosttilskudd og kosmetiske produkter. De påstår at de følger strengere regler enn det Mattilsynets påkrevde HACCP system. Selskapet påstår å ha solgt over 400 000 pakker te. Kunder kan prøve Tea Zero til bare 189kr, men har en ordinær pris på 378kr. 

Produkter og Tjenester hos Tea Zero
Tea Zero er en norskutviklet te basert på grønn te og grønne kaffibønner. Teen inneholder urter som Storborre og Schisandra, i tillegg til klorogensyre og krom (som også finnes i deres Coffee Zero produkt) som ifølge dem bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som fett og karbohydrater, en type slankekur kan du vel si. Krom spiller visst en rolle i å dempe søtsug og bidra til normalisering av blodsukkeret. De reklamerer teen som å ha en deilig smak av te, og andre unike virkestoffer...? Fersken er jo deilig, men virkestoffer høres ikke like deilig ut! De sier at teen smaker godt og i tillegg hjelper deg å nå dine daglige mål. Selskapet tilbyr alltid gratis frakt, rask levering på 3-5 dager, og kunder kan betale faktura etter at de har mottatt varen. De har ingen bindingstid og er en norsk leverandør av et kvalitetsprodukt fra Norisma AS. Levering skjer med posten og bring. De har en fin moderne, og brukervennlig nettside, men har noe manglende informasjon når det gjelder leveringstid per område, og hvordan de håndterer retur av varer eller om dette i det hele tatt er mulig. De har også lite informasjon tilgjengelig om aksepterte betalingsmetoder. 

Komplimenter, Klager og Tips til Tea Zero
Glad i å drikke te på kalde vinterskvelder? Det gjør veldig mange av oss. Det finnes en hel mengde med tesmaker og selskaper som produserer te den dag i dag. Har du noen gang prøvd Tea Zero? Hvordan var smaken? Hadde den en effekt slik den påstod, eller tok dette veldig lang tid? Hva enn din erfaring med selskapet, på godt eller vondt, så vil vi gjerne høre en tilbakemelding fra deg. Skriv en liten kundeanmeldelse i dag og hjelp andre å finne ut om Tea Zero er noe for dem.