Chamberlain Coffee

Alle kundeanmeldelser

Chamberlain Coffee

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Dinhelsemat
Dinhelsemat
1 Anmeldelser

Det å spise sunt og riktig er noe vi alle bør streve etter å gjøre, uansett i hvor god form vi er. Det handler ikke bare ...

Logo Godtlevert
Godtlevert
0 Anmeldelser

Lever du et hektisk småbarnsliv der dagene går i ett og du sjonglerer både jobb, familieliv og fritid? Er det i perioder så...

Logo Grandbazaarist
Grandbazaarist
0 Anmeldelser

Noe som pandemien definitivt har vist er hvor mye vi savner å reise, og besøke andre kulturer og få med oss hjem visse suvenirer...

Logo Weber
Weber
0 Anmeldelser

Vi nordmenn elsker å grille. Vi har ikke alltid det perfekte været, men med en gang solen titter frem kommer grillen ut og flammene bli...

Chamberlain Coffee

En rykende fersk kaffekopp er noe av det første millioner av mennesker strekker seg etter når de våkner om morgen, og det er ikke uten grunn. Kaffe har mange fordeler, så det er ikke rart at det har blitt en fast del av morgenrutinen til de flesre. En av de største grunnene er koffeininnholdet, som gir en stor energiboost, og hjelper deg komme ordentlig i gang med dagen.
Hver kaffeelsker har som regel sitt bestemte go-to-merke. For noen er vil denne kaffesorten være lett tilgjengelig i dagligvarebutikken, mens andre kan være mer kresne over hva de ønsker å kjøpe, og velger ulike sorter du kun kan bare bestille online. Men siden kaffe er noe vi drikker så ofte, kan det være lett å bli lei av den samme gamle sorten. Heldigvis er kaffeverdenen både enorm og variert, og om du blir lei av et merke, vil det alltid være et annet merke som venter på å fylle koppen din. Chamberlain coffe er et av disse merkene. Kaffeselskapet tilbyr en hel rekke med ulike typer og variasjoner, og har noe alle kan like.

Om Chamberlain coffe
Personen bak kaffeselskapet Chamberlein coffee er Emma Chamberlain. For Chamberlain er kaffe ikke bare en drink. Det er en livsstil. På grunn av dette harhungjort kaffe til en del av hennes merkevare og personlighet på YouTube. På nettstedet hennes forteller Chamberlain om mer om dette, og hevder at kaffe er hennes måte å koble sammen, dele øyeblikk med andre, samtidjg som det er en måte å få ting gjort på. Siden det alltid har vært en så stor del av hennes liv og daglige rutine, bestemte hun seg for å dele kjærligheten med kaffe med resten av verden på en måte hun følte var riktig.

Som er person med en veldig travel hverdag var det viktig for Chamberlain å ha en kaffe som både smakte godt og reiste godt. Chamberlain bestemte seg for å droppe maskinene og plastkapslene for å lage et eget kaffemerke som kunne tilby miljøvennlig og god kaffe som også var lett å ta med seg over alt.

Løsningen hennes var de innovative kaffeposene "Chamberlain Steeped Bags" som kan legges til vann. De minner om teposer, bare i kaffeform. Ingen sløsing med emballasje, ingen sprøytemidler – bare et kaffemerke som passer hennes behov og behovene til hennes kaffeelskende fans med miljø og velvære i tankene. I motsetning til uorganisk kaffe, har Chamberlain sørget for at blandingene hennes er produsert på en måte som gjør at de inneholder antioksidanter, vitaminer, mineraler og næringsstoffer som kalium og magnesium.

Hvordan bruke Chamberlain Coffee
Chamberlain coffe verdsetter smaken av kaffe. De har en rekke ulike varianter, noe som skal sørge for at alle kan finne en de liker. I tillegg til å smake godt, ønsker de å ha en innpakkning som du lett kan ta med deg uansett hvor du skal uten at det blir noe søl. Kaffen er laget av økologiske bønner som er bærekraftig uthentet og den vil bli levert rett på døren.
Chamberlain kaffe mener at kaffe smaker bedre når den er laget ansvarlig og etisk. Derfor har de forpliktet seg til kun å dele høykvalitetskaffe, som er bærekraftig hentet og laget. På denne måten kan du nyte enhver slurk, og være sikker på at det du drikker ikke bare har en god kaffesmak, men også er rettferdig handlet og økologisk.

Erfaringer med Chamberlain Coffee
Har du noen gang prøvd Chamberlain Coffee? Vi vil gjerne høre din tilbakemelding. Hvordan var erfaringen?Møtte du noen problemer med kundeservice, levering og var du fornøyd med produkte du kjøpte? Skriv din mening her på norskeanmeldelser og hjelp andre finne ut om de burde prøve ut dette kaffemerket. Du kan også lese kundeanmeldelser fra andre som har prøvd ut Chamberlain Coffe.