NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser MyHeritage

  Lurer du på hvor din slekt kommer fra? Om enkelte av dine forfedre utvandret til Amerika eller om du kanskje har blått blod? De fleste vet hvem deres foreldre og besteforeldre er, og mange vet om sin slekt mye lenger bakover i tid enn dette, mens andre vet lite og søker etter mer informasjon om hvem deres forfedre var. Men hvor begynner man hen for å finne ut av dette? Hva om man har lite å gå etter og ikke helt vet hvor man skal begynne i letingen på sin egen slekt? MyHeritage kan hjelpe med dette, da de tilbyr DNA-tester og en enorm database med informasjon om mennesker i mange land og deres historier. Les anmeldelsene her for å finne ut av om MyHeritage kan være noe for deg!

  Om MyHeritage
  MyHeritage ble startet i Israel i 2003 med ønske om å skape en nettside for slektsforskning som skulle være tilgjengelig for alle og enkel å bruke for folk flest. De har gått fra å være et lite firma startet i en garasje til å bli et verdensomspennende nettsted med over 106 millioner brukere, 3,9 milliarder profiler og 50 millioner familie-trær. De tilbyr primært to ting; Slektsforskningshjelp til å bygge sitt eget familie-tre samt DNA-testing. Utover dette finnes det dessuten en rekke andre funksjoner på siden deres, til hjelp for enhver nysgjerrig slektsforsker.

  Produkter og tjenester
  MyHeritage gir deg muligheten til å bygge ditt familie-tre ved hjelp av deres database med fødselsregistre, kirkebøker, nekrologer, ekteskapssertfikater, skipspassasjerlister og mye mer. Når du starter å bygge ditt tre vil nettstedet automatisk søke opp treff utifra andres familie-trær og gi deg forslag på mulige slektsforbindelser som kan hjelpe deg med å utvide ditt personlige tre. Du kan dessuten teste ditt DNA ved hjelp av en hjemmetest som du mottar i posten og få svar på hvilke etniske grupper og geografiske regioner du kommer fra. Testen knytter deg sammen med andre MyHeritage-brukere som du er i slekt med og gir deg muligheten til å ta kontakt med dem. Du må være medlem for å benytte deg av tjenestene på MyHeritage, men de tilbyr 14 dagers prøvetid dersom du er usikker på om du vil binde deg. Du kan velge mellom å holde all din informasjon privat eller å dele ditt familie-tre med andre. Klikk her for å kontakte MyHeritage direkte.

  Ris og ros samt nyttige tips om MyHeritage
  Har du benyttet deg av nettstedet MyHeritage? Hva synes du om tjenestene deres? Er det verdt det å betale for et medlemskap? Har du bestilt en DNA-test eller lagd ditt eget familie-tre? I så fall har du mulighet til å hjelpe andre interesserte ved å skrive en anmeldelse og dele din erfaring om MyHeritage. Har du noen øvrige tips om hvordan man kan bruke denne nettsiden? Kanskje var du i kontakt med kundeservice og vil dele hvordan det gikk?

  Hva synes andre om MyHeritage? Er de godt fornøyde med tjenestene eller kunne noe vært bedre? Les anmeldelsene om MyHeritage her for å finne ut av om dette er det riktige nettstedet for slektsforskning for deg.

  SHOCKING DNA TEST RESULTS! | MyHeritage DNA Kit

  MyHeritage
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om MyHeritage

  Din rangering

  FAQ

  Er MyHeritage et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om MyHeritage. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr MyHeritage?

  MyHeritage opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til MyHeritage . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!