NorskeAnmeldelsetittel

  Anmeldelser Euroflorist

  Blomster er noe alle er glade i, eller i det minste ikke har noe i mot. Og det er ikke så rart med tanke på hvor vakre visse blomster er, og hvordan en flott bukett kan se ut. Så er de jo også en av de beste gavene man kan gi til noen, spesielt om du har en kjæreste. Du skulle kanskje tro at det er noe bare kvinner liker, men tro oss, om du har en mann som du er glad i, kommer han virkelig til å sette pris på blomster. Så da er det ikke rart at en butikk som Euroflorist eksisterer og gjør det såpass bra. Det er noe betryggende med det også, at en slik butikk nå til dags kan ha suksess, med noe så uskyldig som blomster, når hele verden virker å være på randen til opprør hele tiden. Hvor det finnes massevis av klesbutikker, men ikke nok som selger blomster kanskje? Uansett, om du vil vite mer om Euroflorist, les videre!

  Informasjon om Euroflorist

  Dette er en av de selskapene som de fleste av oss sannsynligvis har sett navnet av før. Det er noe som gjør at man kjenner igjen Euroflorist, og det har sikkert noe å gjøre med at de har eksistert såpass lenge at de er like gjenkjennbare som Meny eller Rema 1000. Med tanke på at de har over 30 års erfaring i bransjen så bør vel ikke det komme som noen overraskelse. De startet helt tilbake i 1982, i Sverige, og har siden da utvidet seg til å dekke Norden, men også flere land rundt om i Europa, som for eksempel Storbritannia, Frankrike og Nederland. Faktum er at deres hovedkontor ligger enda på samme sted i Malmø som den gjorde helt i starten, noe som sier mye om hva slags selskap det er.

  Hva du får hos Euroflorist

  Blomster er så klart det de selger, men det store trekkplasteret med denne butikken er at det er en kombinasjon av ulike arrangement og blomster som gjør din ordre helt unik. Du får buketter med unikt preg, som gjør de til utmerkede gaver. Uansett om det er roser eller orkideer du har bestilt. I tillegg kan du kjøpe skrapelodd til, litt ekstra fin sjokolade eller en fin bamse? Og det er klart, de selger også buketter for ulike anledninger, uansett om det er for bursdag, begravelse, bryllup, nyfødt eller bare en omtenksom gave. De har arrangement og buketter klare for alle mulige anledninger, så det eneste du må gjøre er å finne den som du synes er finest. Det er en enkel prosess, og om du sammenligner med andre lignende butikker, så er deres priser rimelige slik at heller det ikke bør være noe hinder. Euroflorist er på mange måter den perfekte gavebutikken, da alle er glade i blomster!

  Kontakt oss

  Vi vil uansett oppfordre alle som har kjøpt blomster fra Euroflorist å skrive inn til oss og fortelle om deres opplevelser, og om de ville anbefalt det til andre!


  Kjærlighetsgaver fra Euroflorist

  Euroflorist
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Euroflorist

  Din rangering

  FAQ

  Er Euroflorist et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Euroflorist. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Euroflorist?

  Euroflorist opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med Blomsterbutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Euroflorist . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!!