Euroflorist

Alle kundeanmeldelser

Euroflorist

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

J
Jarl Brage Isaksen
Jeg bestilte blomster, kort og sjokolade til morsdag. Blomstene var fine, men sjokoladen ble ikke levert. Jeg ble ringt av en utenlands person på fredag som spurte hvor min mor var. Jeg skjønte lit...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Dårli service og elendig levering.

  Jeg bestilte blomster, kort og sjokolade til morsdag. Blomstene var fine, men sjokoladen ble ikke levert. Jeg ble ringt av en utenlands person på fredag som spurte hvor min mor var. Jeg skjønte lite av hva han sa og han sa ikke at han skulle levere blomster, bare at han var busssjåfør, hadde dårlig tid å trengte nummeret til moren min. Jeg ga nummeret til moren min med en mistanke at dette var svindeltelefon siden han aldri sa hvem han var. Det viste seg for at hjemmeleveringen jeg hadde betalt 149kr for var bare blomstene som hadde blitt sendt med en buss og at min mor måtte møte busssjåføren raskt siden han hadde dårlig tid. Hun hadde heldigvis muligheten til å møte bussen, men om blomstene skulle blitt levert til noen som var oppad elller med handikap eller noen gamle som ikke kunne gå 1km for å hente blomstene, hadde de ikke blitt levert.
  Blomstene ble levert 2 dager for morsdag, selv om de var bestilt til morsdag.

  Jeg er ikke fornøyd med leveringen, jeg fikk ikke alt som skulle bli levert. Dette er første og siste gang jeg handler fra euroflorist.

  hs=29b952eb5b9ab86992947d74104ca8d4<div style="display:none;">


Andre så også på

Logo Fernsnpetals

Fernsnpetals

0 Anmeldelser

Er du frustrert fordi du ikke vet hva du skal velge som gave til den du elsker? Eller er du bekymret fordi du ikke vet hvor du skal kjøpe de...

Logo Interflora

Interflora

1 Anmeldelser

Blomster er noe alle er glade i, det kan vi vel være enige i. Det er noe som er satt pris på som gave i nesten uansett hva slags situas...

Logo Smartphoto

Smartphoto

1 Anmeldelser

Bilder er utrolig viktige, og noe av det mest dyrbare vi faktisk har. Om der du bor skulle begynne å brenne så ville du sannsynligvis p...

Logo FloraQueen

FloraQueen

1 Anmeldelser

På tross av at vi lever kanskje litt langt fra hverandre, rent fysisk, så er verden fortsatt ganske liten. Det gjør at vi kan se...

Euroflorist

Blomster er noe alle er glade i, eller i det minste ikke har noe i mot. Og det er ikke så rart med tanke på hvor vakre visse blomster er, og hvordan en flott bukett kan se ut. Så er de jo også en av de beste gavene man kan gi til noen, spesielt om du har en kjæreste. Du skulle kanskje tro at det er noe bare kvinner liker, men tro oss, om du har en mann som du er glad i, kommer han virkelig til å sette pris på blomster. Så da er det ikke rart at en butikk som Euroflorist eksisterer og gjør det såpass bra. Det er noe betryggende med det også, at en slik butikk nå til dags kan ha suksess, med noe så uskyldig som blomster, når hele verden virker å være på randen til opprør hele tiden. Hvor det finnes massevis av klesbutikker, men ikke nok som selger blomster kanskje? Uansett, om du vil vite mer om Euroflorist, les videre!

Informasjon om Euroflorist
Dette er en av de selskapene som de fleste av oss sannsynligvis har sett navnet av før. Det er noe som gjør at man kjenner igjen Euroflorist, og det har sikkert noe å gjøre med at de har eksistert såpass lenge at de er like gjenkjennbare som Meny eller Rema 1000. Med tanke på at de har over 30 års erfaring i bransjen så bør vel ikke det komme som noen overraskelse. De startet helt tilbake i 1982, i Sverige, og har siden da utvidet seg til å dekke Norden, men også flere land rundt om i Europa, som for eksempel Storbritannia, Frankrike og Nederland. Faktum er at deres hovedkontor ligger enda på samme sted i Malmø som den gjorde helt i starten, noe som sier mye om hva slags selskap det er. 

Hva du får hos Euroflorist
Blomster er så klart det de selger, men det store trekkplasteret med denne butikken er at det er en kombinasjon av ulike arrangement og blomster som gjør din ordre helt unik. Du får buketter med unikt preg, som gjør de til utmerkede gaver. Uansett om det er roser eller orkideer du har bestilt. I tillegg kan du kjøpe skrapelodd til, litt ekstra fin sjokolade eller en fin bamse? Og det er klart, de selger også buketter for ulike anledninger, uansett om det er for bursdag, begravelse, bryllup, nyfødt eller bare en omtenksom gave. De har arrangement og buketter klare for alle mulige anledninger, så det eneste du må gjøre er å finne den som du synes er finest. Det er en enkel prosess, og om du sammenligner med andre lignende butikker, så er deres priser rimelige slik at heller det ikke bør være noe hinder. Euroflorist er på mange måter den perfekte gavebutikken, da alle er glade i blomster!

Kontakt oss
Vi vil uansett oppfordre alle som har kjøpt blomster fra Euroflorist å skrive inn til oss og fortelle om deres opplevelser, og om de ville anbefalt det til andre!


Kjærlighetsgaver fra Euroflorist