Paybis

Alle kundeanmeldelser

Paybis

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Libertex

Libertex

0 Anmeldelser

 CFD-er er komplekse instrumenter og har en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 83% av investorkontoer i...

Logo Coinbase

Coinbase

0 Anmeldelser

Verden er i en stadig forandring, og det gjelder i stor grad å holde følge, fordi det går så fort at man kan plutselig bli...

Logo Coinmine

Coinmine

0 Anmeldelser

Hver reise begynner med et enkelt trinn, og crypto basic er det perfekte stedet å starte hvis du ønsker å fordype deg i kryptova...

Logo BlockFi

BlockFi

0 Anmeldelser

Kryptovaluta har blitt mer og mer populært de siste årene, og mange anser dette til å bli valutaen som kommer til å do...

Paybis

Ser du etter en side der du kan kjøpe og selge kryptovaluta? Kryptovaluta blir stadig mer populært og er noe mange velger å spekulere i. Det finnes mange ulike mynter og en rekke kryptovalutabørser, så hvordan kan du vite hvilken du burde velge? Noe av det beste du kan gjøre for å avgjøre om et selskap er trygt og pålitelig er å lese om tidligere kunder sine opplevelser. Dette kan du gjøre her på NorskeAnmeldelser. Slike anmeldelser vil gjøre det mye enklere for deg å finne frem til det alternativet som passer deg best. Se hva andre sier om kryptobørser som Paybis her!

Om Paybis
Paybis er en kryptovalutabørs som lar deg kjøpe, selge og veksle kryptovaluta. Selskapet ble grunnlagt av Konstantin Vasilenko og Innokenty Isers i 2014. Det privateide selskapet har sitt hovedkontor i byen Glasgow i Skottland og plattformen fungerer på et internasjonalt plan med over 180 land. I følge sin egen nettside hevder selskapet å ha den beste provisjonssatsen i verden og at de er en av de enkleste måtene å handle kryptovaluta som Bitcoin på.

Produkter og tjenester av Paybis
Paybis er en plattform som lar deg handle kryptovaluta. Kryptovaluta er en virtuell valuta som fungerer på samme måte som vanlige betalingsmidler men som ikke er regulert av banker eller offentlige instanser. Det finnes i dag en rekke ulike mynter innen kryptovaluta og noen av de mest populære er mynter som Bitcoin, Etherum, Tether og Dogecoin. På Paybis sine sider kan du kjøpe en rekke ulike virtuelle valutaer med betalingsmetoder som kreditt- eller debetkort. Plattformen lar deg kjøpe kryptovaluta fra mer enn 180 ulike land og hevder selv at de tar et svært lite gebyr for kjøpet. I følge Paybis er de største fordelene med tjenesten deres at de har døgnåpen kundestøtte, raske sikkerhetssjekker, umiddelbare utbetalinger og stort fokus på datasikkerhet. På nettsiden finner du en detaljert forklaring om hvordan du handler kryptovaluta og hva som er viktig å tenke på. Du finner også valutakalkulatorer som forteller deg hvor mye de ulike myntene er verdt i både andre mynter og tradisjonelle valutaer som norske kroner og amerikanske dollar. For mer informasjon om tjenesten til Paybis, funksjonene de tilbyr og andre tema relatert til kryptovaluta så kan du besøke selskapets egen bloggside. Du kan også bli en samarbeidspartner av dette selskapet gjennom deres Affiliate program. Affiliate markedsføring er et begrep som bruker for å beskrive markedsføring gjennom en annen part sine kanaler som for eksempel en blogg, nettside eller kanal i sosiale medier og at denne parten får betalt for dette.

Komplimenter, klager og tips om Paybis
Har du kjøpt, solgt eller vekslet kryptovaluta gjennom Paybis? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Vi vil gjerne høre om din opplevelse. Informasjonen du sitter med kan være svært nyttig for andre lesere som vurderer å benytte seg av tjenestene til dette selskapet. Derfor blir vi svært takknemlig om du legger igjen en kundeanmeldelse med din egen tilbakemelding om Paybis. Vær med på å gjøre det enklere å finne frem til de beste alternativene på nett!