Vy Nettbuss

Alle kundeanmeldelser

Vy Nettbuss

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo YouGov

YouGov

1 Anmeldelser

Det er ikke ofte man får betalt for å si sin mening, men det er noe YouGov gir deg sjansen til. Alle har sine meninger nå for tid...

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo SimpleSite

SimpleSite

1 Anmeldelser

"Alle" trenger visstnok en hjemmeside i disse dager. Alle har noe viktig de skulle sagt, og de vil gjerne at så mange som mulig h&o...

Logo Mobrog

Mobrog

1 Anmeldelser

Det er ganske mange ulike ting man kan tjene penger av på nettet, noen mer overraskende enn andre. Noe som Mobrog kanskje er for mange, da du...

Vy Nettbuss

Det er visse ting alle i Norge vet om, og Vy Nettbuss er nok en av dem. Det var jo selskapet som tidligere het Nettbuss, og Vy er vel navnet som har tatt over for all transport i Norge. Og busser er jo noe alle trenger, uansett om du bor på bygda eller om du er midt i byen. Det er praktisk og brukervennlig uavhengig og kollektivtrafikk er nok mye viktigere enn man innbiller seg. La oss bare gå en kort tid uten kollektivtrafikk tilgjengelig og du vil få en liten erfaring av hvor ille det ville vært. Og sånn sett er Vy Nettbuss veldig viktige i landet vårt. Har du brukt bussene deres tidligere? Ja, det har du sikkert, men om du vil vite mer om selskapet, og hva det tilbyr av tjenester så les gjerne videre for mer informasjon!

Hva du bør vite om Vy Nettbuss
Vy Buss AS, tidligere Nettbuss AS, er et norsk busskonsern eid av Samferdselsdepartementet gjennom Vy. Det er altså et statlig eid selskap, i bunn og grunn, og har en veldig lang historie, selv om Nettbuss ble til i 2000. Dette selskapet er heller ikke bare begrenset til Norge, da det finnes også i Sverige og Danmark, blant annet. De grønne bussene finnes altså overalt, og det er jo bare å se på reisemulighetene man har for å forstå det. De er ikke akkurat like store som Flix Buss, men det er det tross alt veldig få som er. Sistnevnte selskap har jo tross alt åpnet ruter i USA, så de er nok vanskelige å ta igjen! Men det er uansett en høy kvalitet på det man får levert fra dette selskapet, og de har ruter over hele landet, noe som tross alt er å forvente. Ikke er det så dyrt heller!

Hva du får med Vy Nettbuss
Når det gjelder rutene deres og de ulike destinasjonene så er det veldig mye variasjon. Først og fremst er jo hele Norge dekket, men om du kommer litt lenger nord i landet er det mye tog det går i, eller NOR-WAY Bussekspress. Egentlig er det jo bare å gå inn på siden deres for å få en full oversikt av hva det er de tilbyr, hvor du blant annet også kan leie en buss. Da får du du akkurat det du vil, i tillegg til noen tips og råd om du skulle behøve det. Trenger du å komme deg til Stockholm eller København? Da kan Vy Nettbuss hjelpe deg, og selv om det tar litt lenger tid enn fly så er det en opplevelse i seg selv. Vy Netbuss er et selskap de aller fleste har erfaring med og sikkert en kundeanmeldelse å skrive om.

Har du en tilbakemelding på din bussopplevelse eller lignende så skriv gjerne til oss ved å fylle ut kontaktskjemaet. Du kan velge å gjøre det anonymt eller åpent, men da får andre lesere lest om dine erfaringer, og kanskje også Vy Nettbuss leser det?


Opplæring hos Vy Nettbuss i Trøndelag