NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Vy Nettbuss

  Det er visse ting alle i Norge vet om, og Vy Nettbuss er nok en av dem. Det var jo selskapet som tidligere het Nettbuss, og Vy er vel navnet som har tatt over for all transport i Norge. Og busser er jo noe alle trenger, uansett om du bor på bygda eller om du er midt i byen. Det er praktisk og brukervennlig uavhengig og kollektivtrafikk er nok mye viktigere enn man innbiller seg. La oss bare gå en kort tid uten kollektivtrafikk tilgjengelig og du vil få en liten erfaring av hvor ille det ville vært. Og sånn sett er Vy Nettbuss veldig viktige i landet vårt. Har du brukt bussene deres tidligere? Ja, det har du sikkert, men om du vil vite mer om selskapet, og hva det tilbyr av tjenester så les gjerne videre for mer informasjon!

  Hva du bør vite om Vy Nettbuss

  Vy Buss AS, tidligere Nettbuss AS, er et norsk busskonsern eid av Samferdselsdepartementet gjennom Vy. Det er altså et statlig eid selskap, i bunn og grunn, og har en veldig lang historie, selv om Nettbuss ble til i 2000. Dette selskapet er heller ikke bare begrenset til Norge, da det finnes også i Sverige og Danmark, blant annet. De grønne bussene finnes altså overalt, og det er jo bare å se på reisemulighetene man har for å forstå det. De er ikke akkurat like store som Flix Buss, men det er det tross alt veldig få som er. Sistnevnte selskap har jo tross alt åpnet ruter i USA, så de er nok vanskelige å ta igjen! Men det er uansett en høy kvalitet på det man får levert fra dette selskapet, og de har ruter over hele landet, noe som tross alt er å forvente. Ikke er det så dyrt heller!

  Ferie Kickstart 2019 All In Mc Granli/Mc Turer Kongsvinger

  Hva du får med Vy Nettbuss

  Når det gjelder rutene deres og de ulike destinasjonene så er det veldig mye variasjon. Først og fremst er jo hele Norge dekket, men om du kommer litt lenger nord i landet er det mye tog det går i, eller NOR-WAY Bussekspress. Egentlig er det jo bare å gå inn på siden deres for å få en full oversikt av hva det er de tilbyr, hvor du blant annet også kan leie en buss. Da får du du akkurat det du vil, i tillegg til noen tips og råd om du skulle behøve det. Trenger du å komme deg til Stockholm eller København? Da kan Vy Nettbuss hjelpe deg, og selv om det tar litt lenger tid enn fly så er det en opplevelse i seg selv. Vy Netbuss er et selskap de aller fleste har erfaring med og sikkert en kundeanmeldelse å skrive om.

  Har du en tilbakemelding på din bussopplevelse eller lignende så skriv gjerne til oss ved å fylle ut kontaktskjemaet. Du kan velge å gjøre det anonymt eller åpent, men da får andre lesere lest om dine erfaringer, og kanskje også Vy Nettbuss leser det?


  Opplæring hos Vy Nettbuss i Trøndelag

  Vy Nettbuss
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Vy Nettbuss

  Din rangering

  FAQ

  Er Vy Nettbuss et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Vy Nettbuss. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Vy Nettbuss?

  Vy Nettbuss opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Vy Nettbuss . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!