NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Trainline

  2019 har vært et godt år for tog. Med tanke på hvordan klimadebatten har gått, hvor folk oppfordres til å ikke fly, så er tog det naturlige alternativet. Trainline er et av selskapene som forsøker å dra nytte av situasjonen, og det har blitt en ledende side hvor du kan søke etter togruter. Hva mer bør du vite om Trainline?

  Om Trainline

  Det Trainline ønsker å oppnå er å gjøre reise enklere, for de som ønsker å ta tog eller buss. Med tanke på hvor mange ulike selskap det finnes, og hvor mange sider du må navigere så er det ikke dumt å ha en side som kan samle resultatene for deg på et sted. Om du skal for eksempel finne togforbindelse fra Paris til London er det jo mye mer praktisk med en side som Trainline. Fordi det finnes mange togselskap som tar den ruten, så da handler det jo om å finne den billigste. Det viktigste aspektet av Trainline, og som de snakker mye om selv er appen deres. Det er jo naturlig det, da alle bruker telefonene sine i dag, så å ha det tilgjengelig på hånda er fornuftig. Med over 600 medarbeidere så er dette et stort og seriøst selskap, som du ikke bør møte noen store problemer med.

  Tjenesten Trainline yter

  Det Trainline gjør for deg, i essens, er at de tillater deg å søke etter togreiser og sammenligner ulike siders priser for deg. Du kan også søke på avganger i sanntid om du har hastverk. Det fungerer jo også bedre om du er registrert og er medlem, da det gjør prosessen smidigere. Noe de også har hos Trainline er et poengsystem, som i essens gjør det mulig å samle poeng, ved å bestille turer. Jo flere poeng du har, jo høyere potensiell rabatt får du. Da prisene er ganske lave allerede, og kan bli lavere, så er det noe som høres ganske bra ut i våre ører. Om du noen gang har brukt lignende typer av sammenligningssider så vet du nok hva du får med Trainline. Når du da har bestilt billettene dine kan du også skreddersy reisen din, hvilken retning du vil sitte, hvor du vil sitte osv. Om man ikke visste bedre ville man nesten tro at det var Trainline som var ansvarlig for togturen.

  Kundeservice hos Trainline

  Da de liker å si at de er Europas ledende tog- og bussapp så må nødvendigvis også deres kundeservice være på et høyt nivå. Du kan også bruke mange ulike typer av kort for å betale for reisen, og de garanterer at alt er trygt og sikkert på deres side. De har også fire stjerner på Trustpilot, av fem mulige, så noe riktig gjør de nok, spesielt med tanke på at de har vokst seg så store som de er.

  Har du bestilt hos Trainline?
  Om du brukt Trainline for tog eller buss-reise vil vi gjerne høre fra deg. Gikk turen bra, eller støtte du på problemer? Hva var responsen fra Trainline og var du fornøyd?


  Hvordan du bruker mobilen med Trainline

  Trainline
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Trainline

  Din rangering

  FAQ

  Er Trainline et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Trainline. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Trainline?

  Trainline opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Byturer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Trainline . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!