Ticket Service

Alle kundeanmeldelser

Ticket Service

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Viator | TripAdvisor

Viator | TripAdvisor

0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Logo I amsterdam

I amsterdam

0 Anmeldelser

Det å komme seg vekk fra byen man har vokst opp i kan være bra på mange mulige måter. Spesielt om man velger å flytte...

Ticket Service

Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ut. Verden er et sted for fantastisk ting skjer hver eneste dag, men om man følger nyhetene skulle man tro det motsatte var sant. Så hvorfor ikke prøve å oppleve noe unikt? Ticket Service kan kanskje hjelpe deg med det, da det er en tjeneste som selger billetter til opplevelser over hele verden, og det er som sagt alltid godt å fornye seg selv, bare ved å komme seg vekk litt oppnår man det. Så da er det helt klart at det Ticket Service er utrolig bra, spesielt fordi mange av arrangementene som de selger billetter for visste du kanskje ikke en gang at eksisterte. Så la oss ta en nærmere titt på siden, og hva du kan forvente av den.

Informasjon om Ticket Service
Dette er en tjeneste som har eksistert siden 1980, mye lengre enn de fleste av oss kanskje hadde trodd. Med det kommer det også visse fordeler, som at de har gode kontakter i alle bransjer og industrier som de selger billetter for. Da kan det hende at du får mulighet til å kjøpe billetter til arrangement som du ellers ikke ville fått sjansen til. I Norge har de sitt kontor i Greåker, men er eid av Resia, som er et svensk reiseselskap med hovedkontor i Gøteborg og med omsetning på fire milliarder kroner. Noe som videre gir deg tillit til Ticket Service er når du besøker siden og ser utvalget på det de tilbyr. Det er variert og veldig fristende å bestille, noe som betyr at de har gjort en god jobb allerede der.

Hva som finnes hos Ticket Service
Det første en kanskje legger merke til er at Ticket Service har et stort fokus på fotball, noe en egentlig ikke kan klandre dem for, da det er den mest populære sporten i Norge, og interessen er skyhøy for kamper ute på kontinentet. De selger billetter til Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga og Champions League, blant andre, og om du vil ta en tur bør du sjekke ut deres tilbud.

Ellers selger de billetter til konserter, både klassiske konserter og opera, men også mer moderne og det er billetter tilgjengelig for events over hele verden. Los Angeles, New York, London, Wien og du kan gå inn på individuelle destinasjoner for å se hva som tilbys, noe som er spesielt nyttig om du skal et sted og vil vite hva som arrangeres. En annen fordel er at du kan kjøpe billetter for transport via Ticket Service, for busser, tog og annet, noe som gjør det mye enklere å gjøre det via siden enn å gjøre det på plass hvor det kan være litt mer komplisert. Det er mye bra med Ticket Service og vi anbefaler alle som skal på ferie, eller som bare har lyst på noe nytt i hverdagen, å besøke dem.

Om du har erfaringer med Ticket Service, fortell oss gjerne!


Oppdag Malta!