NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ticket Service

  Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ut. Verden er et sted for fantastisk ting skjer hver eneste dag, men om man følger nyhetene skulle man tro det motsatte var sant. Så hvorfor ikke prøve å oppleve noe unikt? Ticket Service kan kanskje hjelpe deg med det, da det er en tjeneste som selger billetter til opplevelser over hele verden, og det er som sagt alltid godt å fornye seg selv, bare ved å komme seg vekk litt oppnår man det. Så da er det helt klart at det Ticket Service er utrolig bra, spesielt fordi mange av arrangementene som de selger billetter for visste du kanskje ikke en gang at eksisterte. Så la oss ta en nærmere titt på siden, og hva du kan forvente av den.

  Informasjon om Ticket Service

  Dette er en tjeneste som har eksistert siden 1980, mye lengre enn de fleste av oss kanskje hadde trodd. Med det kommer det også visse fordeler, som at de har gode kontakter i alle bransjer og industrier som de selger billetter for. Da kan det hende at du får mulighet til å kjøpe billetter til arrangement som du ellers ikke ville fått sjansen til. I Norge har de sitt kontor i Greåker, men er eid av Resia, som er et svensk reiseselskap med hovedkontor i Gøteborg og med omsetning på fire milliarder kroner. Noe som videre gir deg tillit til Ticket Service er når du besøker siden og ser utvalget på det de tilbyr. Det er variert og veldig fristende å bestille, noe som betyr at de har gjort en god jobb allerede der.

  Distribution de tickets service I #COVID19

  Hva som finnes hos Ticket Service

  Det første en kanskje legger merke til er at Ticket Service har et stort fokus på fotball, noe en egentlig ikke kan klandre dem for, da det er den mest populære sporten i Norge, og interessen er skyhøy for kamper ute på kontinentet. De selger billetter til Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga og Champions League, blant andre, og om du vil ta en tur bør du sjekke ut deres tilbud.

  Ellers selger de billetter til konserter, både klassiske konserter og opera, men også mer moderne og det er billetter tilgjengelig for events over hele verden. Los Angeles, New York, London, Wien og du kan gå inn på individuelle destinasjoner for å se hva som tilbys, noe som er spesielt nyttig om du skal et sted og vil vite hva som arrangeres. En annen fordel er at du kan kjøpe billetter for transport via Ticket Service, for busser, tog og annet, noe som gjør det mye enklere å gjøre det via siden enn å gjøre det på plass hvor det kan være litt mer komplisert. Det er mye bra med Ticket Service og vi anbefaler alle som skal på ferie, eller som bare har lyst på noe nytt i hverdagen, å besøke dem.

  Om du har erfaringer med Ticket Service, fortell oss gjerne!


  Oppdag Malta!

  Ticket Service
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Ticket Service

  Din rangering

  FAQ

  Er Ticket Service et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Ticket Service. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Ticket Service?

  Ticket Service opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Spesielle turer, Byturer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Ticket Service . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!