Ticket Network

Alle kundeanmeldelser

Ticket Network

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

Ticket Network

Nå er det på tide å dra ut på konsert igjen, dra ut å nyte livet og se hvor mye vi har savnet det. Den siste tiden har vært ganske tung for de aller fleste, så det å komme seg ut og ta inn det gode i livet er alle vel forunt. Så avhenger det jo på hva du vil gjøre, om det er konsert, fotballkamp eller kanskje teater du vil dra på? Mange muligheter har du i hvert fall, og ikke minst mange steder å bestille billettene på. Ticket Network er en av dem, og har du hørt om dem tidligere? Om ikke så anbefaler vi at du leser videre, vår erfaring tilsier at du blir mer interessert jo mer du vet om en side som dette! Så les gjerne videre!

Informasjon om Ticket Network
Ticket Network er et selskap som er basert i USA, men egentlig er vel slike selskap ganske internasjonale kan man si. Det ble grunnlagt i 2002, noe som var akkurat rundt den tiden hvor nettet eksploderte og alle hadde det hjemme. Da ble det jo også umiddelbart fornuftig å ha en side hvor du kunne selge billetter til konserter og kamper på. Og det er et viktig aspekt av denne siden, at mange av billettene du kan kjøpe selges av andre privatpersoner. Ticket Network i seg selv kan ses på som en mellommann, hvor du ikke kjøper billettene direkte fra dem. Det betyr ikke ta du bør være bekymret for sikkerheten eller påliteligheten ved salg, da nettsiden setter seg selv som garantist. Det er jo også sånn at du selv kan selge billetter på siden om du ønsker det, og da må du gå gjennom en prosess før du får lov til det. Om du har noe du lurer på kan du alltids kontakte dem for å få mer informasjon, men ved å lese kundeanmeldelse om dem får man definitivt et godt inntrykk.

Hva man kan kjøpe billetter til
Da dette er en amerikansk nettside så er det også for det meste amerikanske events som det selges billetter til. Eller i det minste events og sportskamper som foregår i USA. Så det er en god side å bruke om du skal over dammen, for både sport, konserter og teater. Det er en rekke underkategorier ved hovedkategoriene du kan se igjennom. Men om du bruker søkefeltet kan du for eksempel søke på "Manchester United" så vil billetter til kampene deres dukke opp, der de er tilgjengelige. Det er en typisk billettside, men som de sier selv så kan prisene være litt høyere enn på andre sider. Men til gjengjeld kan du få billetter som er veldig vanskelige å få tak i andre steder. Så det er definitivt en balansegang der, men det virker til å fungere ganske godt.

Har du en tilbakemelding om Ticket Network ved at du har vært kunde hos dem leser vi den gjerne, så skriv til oss og fortell oss mer om det!


Få tak i billetter til baseball på Ticket Network