NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Flixbus

  Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke eksistert gode alternativ, både når det kommer til dekning av ruter, men også pris. Og om det er en liten forskjell på pris, men svært stor forskjell på tiden det tar å komme frem til destinasjonen så vil de fleste velge fly. Sånn er det bare, men heldigvis så er det noe som er på vei til å forandres, ikke minst på grunn av busselskapet Flixbus, som tilbyr billige bussreiser over hele Europa. Og de er virkelig overalt, så du kan starte i Oslo, og ende opp nesten hvor du vil. Det er busselskap som tilbyr lave priser og flere hundre destinasjoner i Europa. Da er det ikke rart at de har vokst og blitt en av de største transportselskapene.

  Informasjon om Flixbus

  Flixbus er et tysk selskap og ble etablert tilbake i 2011. Det er jo rundt den tiden man begynte å få økt oppmerksomhet på miljøvennlige transportmuligheter, og Flixbus har fra starten i Munchen vokst seg til å bli det største busselskapet i Europa. I Tyskland så har de 80 prosent av markedsandelen, og om et selskap er stort i Tyskland så er det ganske sannsynlig at det er stort i resten av Europa. Med en omsetning på over 2 milliarder kroner så har de bevist at man kan oppnå ganske mye med å optimalisere tilbudene for kundene. Det koster for eksempel mindre å ta Flixbus over Øresundbroen, enn det gjør å ta toget, noe som er ganske spesielt og en stor grunn til å forstå hvorfor Flixbus har blitt så stort. De har over 2500 destinasjoner fordelt på 30 land. Du kommer til destinasjonen din med Flixbus, nesten uansett hvor du starter din reise fra.

  FLIXBUS bus ride from Vienna to Bratislava (1 of 3)

  Hvor du kan reise med Flixbus

  Det ville tatt for lang tid å ramse opp alle destinasjonene du kan nå med Flixbus, men med tanke på at det er snakk om 30 land så forstår du sikkert at Europa er lett tilgjengelig. Det er dog litt negativt at det er kun fra Oslo Flixbus opererer i Norge. Så det er ikke det smarteste alternativet om du bor langt fra Oslo kan man si. Det å bestille billett ellers er enkelt og greit, og om du har bestilt billetter for fly eller tog tidligere så er det stort sett samme prosess her. På bussen finner du toalett, wifi, store seter, men om dere er flere i følget så må dere bestille seter i tillegg til billetten for å være sikre på at dere sitter sammen. Det er en god opplevelse å reise med Flixbus og om reisetiden ikke er noe hinder, så er det knapt noe bedre alternativ der ute.

  Erfaringer med Flixbus

  Om du har reist med Flixbus vil vi gjerne vite mer om hvordan det gikk og om du er fornøyd med din reise. Så skriv til oss og fortell om det du erfarte!


  En ny buss fra Flixbus

  Flixbus
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Flixbus

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Flixbus et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Flixbus. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Flixbus?

  Flixbus opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Byturer, Dag- og Natt-Billetter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Flixbus nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!