Strøm

Alle kundeanmeldelser

Strøm

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Elskling.no

Elskling.no

0 Anmeldelser

Når en har ansvaret for en familie og sitt eget hjem så er det flere ting en plutselig må tenke på, som man kanskje ikke ha...

Logo Kraftriket

Kraftriket

0 Anmeldelser

Er du en av mange som synes det er vanskelig å forstå strømregningen? Eller å vite om du har en god strømavtale, el...

Logo Glitre Energi

Glitre Energi

0 Anmeldelser

Strøm er noe vi alle benytter oss av, og de aller fleste av oss er opptatte av pris. Det er det som avgjør for de fleste hvilket sels...

Logo Fjordkraft

Fjordkraft

9 Anmeldelser

Liver vårt er utenkelig uten forskjellige apparater, hvitvarer og innretninger som vi bruker hjemme. Alle disse apparatene, hvitvarene og inn...

Strøm

Nordmenn er generelt opptatte av strøm. I hvert fall de som betaler strømregningene i husholdningen. Den ene måneden jubler vi fordi strømmen er historisk billig, og regningen føles nesten velkommen. Et par måneder senere er det ramaskrik og alle klager og frustrerer over at strømmen er så dyr. Har du noen gang tenkt over hvorfor det er slik? Dersom du ikke helt vet hvorfor strømprisene kan endre seg så voldsomt, så kan du ta en titt her. I Norge har vi svært mange tilbydere av strøm, og antallet har økt. Likevel så har ikke folketallet økt så mange steder, og der får vi dermed kjøpers marked. Det betyr at du kan la strømleverandørene konkurrere om å få deg som kunde. Strøm er en tjeneste som hjelper deg med dette, og den siste tiden har det kommet mange nettsteder med nettopp denne tjenesten. For å finne ut om Strøm er en god tjeneste for deg kan det være en ide å lese andre kunders meninger. Det har du muligheten til på denne siden. 

 

Om Strøm
Strøm drives av et selskap som heter Nettbureau AS. Tjenesten baseres på anbud og sammenligninger. Det vil si at de henter inn anbud fra ulike strømleverandører på vegne av kundene. De har også en strømkalkulator for å sammenligne strømpriser fra ulike leverandører. Tjenesten er gratis for de som ønsker å benytte den, kostnadene tas av strømleverandørene. Strøm skriver også artikler for å informere kunder om strømmarkedet og strømpriser blant annet. Målet med artiklene er å gjøre strømmarkedet og alt som har med strøm å gjøre mer forståelig for Ola og Kari Nordmann. 

 

Tjenester og produkter hos Strøm
Strøm deler kundene sine inn i tre ulike segmenter: privat, bedrift og borettslag. Tjenesten skal være til nytte for alle som ønsker å finne en god strømavtale innen disse tre segmentene. Når Strøm legger en strømavtale for deg ut på anbud, vet leverandørene at andre strømleverandører også vil gi deg tilbud. Dermed må de konkurrere, og det skal slå positivt ut for deg som kunde, fordi du mest sannsynlig vil få en bedre pris enn du ville gjort om du kontaktet strømleverandørene selv en etter en. I tillegg er dette en stor oppgave, så da kan man like gjerne gi den jobben til noen andre, siden det ikke koster deg noe. 

 

Slik går du frem
Inne på nettsiden til Strøm finner du et lite skjema. Du fyller inn adressen din, navnet ditt, e-posten din og telefonnummer. Etter at du har fylt ut skjemaet sender du det ganske enkelt inn ved å trykke på send. Du vil da få tilbud fra ulike leverandører. Disse tilbudene vil inneholde ulike strømavtaler, både spotprisavtaler, fastprisavtaler og avtaler med variabel pris. Etter at du har sett på tilbudene er det helt opp til deg om du ønsker å bytte strømleverandør, tjenesten er nemlig helt uforpliktende. 

 

Erfaring & Tilbakemelding
Har du brukt tjenesten til Strøm, og byttet du strømavtale eller ikke? Skriv gjerne en kundeanmeldelse hvor du gir både ris og ros og forteller om din erfaring med Strøm.