NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Strøm

  Nordmenn er generelt opptatte av strøm. I hvert fall de som betaler strømregningene i husholdningen. Den ene måneden jubler vi fordi strømmen er historisk billig, og regningen føles nesten velkommen. Et par måneder senere er det ramaskrik og alle klager og frustrerer over at strømmen er så dyr. Har du noen gang tenkt over hvorfor det er slik? Dersom du ikke helt vet hvorfor strømprisene kan endre seg så voldsomt, så kan du ta en titt her. I Norge har vi svært mange tilbydere av strøm, og antallet har økt. Likevel så har ikke folketallet økt så mange steder, og der får vi dermed kjøpers marked. Det betyr at du kan la strømleverandørene konkurrere om å få deg som kunde. Strøm er en tjeneste som hjelper deg med dette, og den siste tiden har det kommet mange nettsteder med nettopp denne tjenesten. For å finne ut om Strøm er en god tjeneste for deg kan det være en ide å lese andre kunders meninger. Det har du muligheten til på denne siden.

  Om Strøm

  Strøm drives av et selskap som heter Nettbureau AS. Tjenesten baseres på anbud og sammenligninger. Det vil si at de henter inn anbud fra ulike strømleverandører på vegne av kundene. De har også en strømkalkulator for å sammenligne strømpriser fra ulike leverandører. Tjenesten er gratis for de som ønsker å benytte den, kostnadene tas av strømleverandørene. Strøm skriver også artikler for å informere kunder om strømmarkedet og strømpriser blant annet. Målet med artiklene er å gjøre strømmarkedet og alt som har med strøm å gjøre mer forståelig for Ola og Kari Nordmann.

  Tjenester og produkter hos Strøm

  Strøm deler kundene sine inn i tre ulike segmenter: privat, bedrift og borettslag. Tjenesten skal være til nytte for alle som ønsker å finne en god strømavtale innen disse tre segmentene. Når Strøm legger en strømavtale for deg ut på anbud, vet leverandørene at andre strømleverandører også vil gi deg tilbud. Dermed må de konkurrere, og det skal slå positivt ut for deg som kunde, fordi du mest sannsynlig vil få en bedre pris enn du ville gjort om du kontaktet strømleverandørene selv en etter en. I tillegg er dette en stor oppgave, så da kan man like gjerne gi den jobben til noen andre, siden det ikke koster deg noe.

  Slik går du frem

  Inne på nettsiden til Strøm finner du et lite skjema. Du fyller inn adressen din, navnet ditt, e-posten din og telefonnummer. Etter at du har fylt ut skjemaet sender du det ganske enkelt inn ved å trykke på send. Du vil da få tilbud fra ulike leverandører. Disse tilbudene vil inneholde ulike strømavtaler, både spotprisavtaler, fastprisavtaler og avtaler med variabel pris. Etter at du har sett på tilbudene er det helt opp til deg om du ønsker å bytte strømleverandør, tjenesten er nemlig helt uforpliktende.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du brukt tjenesten til Strøm, og byttet du strømavtale eller ikke? Skriv gjerne en kundeanmeldelse hvor du gir både ris og ros og forteller om din erfaring med Strøm.

  Strøm
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Strøm

  Din rangering

  FAQ

  Er Strøm et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Strøm. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Strøm?

  Strøm opererer for det meste innenfor Energi-bransjen, mer spesifikt med Elektrisitet, Billig Energi.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Strøm . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!