NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lectinect Mage

  Om du har hatt problemer med magen, og prøvd ulike metoder som kan hjelpe deg uten suksess, så bør du kanskje se til Lectinect Mage. Men før du gjør det er det kanskje greit å ha litt mer kunnskap om det er og hvem som er bak produktet, som du tross alt skal putte inn i kroppen din. Så les videre om du vil ha informasjon om selskapet Lectinect og produktet deres Lectinect Mage.

  Om Lectinect

  Lectinect er faktisk et norsk selskap, som lager produkter for kosttilskudd, og som de sier selv er basert på seriøs forskning. Er det noe en ønsker når det kommer til medisiner og kosttilskudd så er det at det skal være seriøst. Og er det et råd vi kanskje ville gitt folkene bak Lectinect så er det at hjemmesiden deres ikke ser så profesjonell ut som den kanskje kan være. Det er ikke slik at man nødvendigvis tar kosttilskudd fordi man er syk, men fordi man har andre problemer, som gjør hverdagen litt vanskeligere. Kanskje man også vil ha litt hjelp med å gå ned i vekt? Lectinect er basert i Bergen, og ble etablert i 2000. Det er professor Ian F. Pryme som står bak mye av vitenskapen hos Lectinect og forskningen er i all hovedsak fokusert på fordelene et menneske kan få fra noe som kalles plantelektiner. Men om du er interessert i slike ting, så bør du definitivt lese deg opp på slike ting før du bruker de, kanskje til og med konsultere med legen din om det passer deg også.

  Om Lectinect Mage og hva det hjelper med

  Lectinect Mage er basert på at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Det skal hjelpe mot en rekke ting, som blant annet løs mage, sure oppstøt og få lindring av halsbrann. Alt dette høres jo veldig positivt ut, spesielt om du sliter med disse tingene. For å si det sånn, om du har aldri hatt disse problemene kan du ikke vite hvor ille det er. Sure oppstøt og halsbrann kan være helt fryktelige å få og det påvirker din allmennstilstand veldig mye. Du kan også lese fra andre kunders opplevelser og erfaringer med Lectinect Mage at det har hjulpet de, men hvorvidt det hjelper deg er indivduelt og kan ikke garanteres. Om du er interessert så bør du som sagt lese mer om hva dette er, mer spesifikt. Nå er det også et godt tilbud som du kan dra nytte av, så det er kanskje verdt å sjekke ut

  Erfaringer med Lectinect og Lectinect Mage

  Om du noen gang har kjøpt fra Lectinect eller brukt Lectinect Mage så vil vi veldig gjerne vite mer om dine opplevelser. Løste det, eller ble problemene dine bedre etter at du startet å bruke produktet? Uansett hva svaret ditt på det er så vil vi høre mer, slik at andre lesere kan få den informasjonen så de vet mer om hva de bør gjøre og ikke.

  Så nøl ikke med å skrive inn til oss!


  Informasjonsfilm om Lectinect Mage

  Lectinect Mage
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (3)

  3.6
  67% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  4
  Service
  rating
  2.6
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  4

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  1

  1"'`--

  Av: arachni_name04-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Lectinect mage funker O

  En uke jeg bruker den Lectinect mage tabletter , jeg merker ikke noe , den er bar tull .

  Av: Ayub Sayed12-09-2020
  henrik lundgård17-09-2020

  Ønsker og si opp mit abonement på lektinekt mage

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  5
  rating

  avsluttet abonnement ikke godtatt av Lectinect

  Abonnerte på Lectinect Mage over en periode. Da jeg ikke fikk den ventede forbedring etter mange måneder sa jeg opp abonnementet. Lectinect fortsatte å sende produktet til meg og jeg ga beskjed om at jeg ikke ville betale for nye forsendelser. Fikk da beskjed om at de kunne se at mitt abonnement var stoppet og at jeg kunne se bort fra siste faktura, pakken kunne jeg bare beholde. Så skjedde dette på nytt en måned senere, ga igjen beskjed, fikk nye beklagelser, pluss forsikringer om at nå var de oppdaterte. Pustet litt ut, men så begynte helvete for alvor. Inkassokrav fra Alektum Finanns as. De hadde kjøpt min påståtte gjeld til Lectinect. Faen ta disse svindlerne. Har funnet frem til flere andre som har opplevd det samme. Nå samler vi oss og går til felles motkrav mot Lectinect.

  Av: Gunvor Jensen19-06-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Lectinect Mage

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lectinect Mage et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Lectinect Mage. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvor 67% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lectinect Mage?

  Lectinect Mage opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Kostholdsråd, Gå Ned i Vekt.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Lectinect Mage nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!