NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lectinect

  Det er mange som sliter med små og store helseplager idag mye grunnet det moderne, hektiske livet vi lever. Blant de vanligste problemene er magebesvær, luft i magen, løs eller hard mage og tidvise smerter og kramper. Ofte er magen et speil for kroppens generelle helse og det kan være vanskelig å finne årsaken til disse problemene. Vanlig medisinering hjelper ofte ikke og ulike dietter kan gjøre mer skade enn de hjelper. Heldigvis finnes det alternativer for dette, det finnes et hav av ulike kosttilskudd som tilføyer kroppen det den ikke klarer å produsere selv og kan hjelpe magen på vei til mindre ubehag og besvær. Men hvilke varianter bør man velge? Utvalget er svært stort og kan være forvirrende, hvordan er kvaliteten? Fungerer det i det hele tatt? Lectinect kan ha løsningen for deg, ta en titt på anmeldelsene her for å lese andres meninger om dette firmaet og produktene deres.

  Om Lectinect
  Lectinect er et norsk selskap som ble startet i år 2000 under navnet Palm Research. De produserer kosttilskudd fra planter og bær og de fleste av produktene deres er basert på deres egenproduserte Lectinect-konsentrat som er fremstilt av hyllebær. Konsentratet består av lektiner som er en del av planters forsvarsmekanisme mot insekter og mark, disse lektinene styrker også immunforsvaret vårt ved at de imiterer kroppens egne lektiner som finnes i tynntarmen. Deres første og mest kjente produkt er Lectinect mage mot magebesvær. Andre produkter er Lecinect immun med vitaminer for et generelt bedre immunforsvar som ikke er rettet mot magebesvær, Lectinect melatonin forte mot søvnproblemer, Lectinect melkesyrebakterier for å tilføye magen viktige bakterier for nedsmelting av mat og Lectinect munnhelse mot dårlig ånde.

  Produkter og tjenester
  Bedriften er nøye med at produktene deres og virkestoffene er basert på seriøs forskning og at råvarene deres er av høy kvalitet og er trygge å bruke for alle. Likevel anbefales det ikke barn under 3 år å innta produktene deres på grunn av konserveringsmidlene som kan være for sterke for dem. Gravide bør søke råd hos lege før inntak av alle mulige kosttilskudd. Du kan abonnere på alle produktene gjennom hjemmesiden deres eller kjøpe utvalgte produkter i en helsekostbutikk. Som abonnent står du fritt til å administrere ditt abonnement akkurat slik du vil gjennom deres «mine sider», du kan velge hvor ofte du vil motta produktene dine eller sette abonnementet ditt på pause. Det er ingen forpliktelser når du har signert deg opp som abonnent. Du kan kontakte Lectinect direkte på denne epost-adressen dersom du trenger hjelp med noe av dette.

  Ris og ros samt nyttige tips om Lectinect
  Har du prøvd Lectinect mage eller noen andre av produktene de selger? Da vil vi gjerne høre din mening om produktene deres og erfaringen din med dette firmaet. Var det enkelt å bli abonnent? Hvordan er kvaliteten på produktene? Ville du bestilt igjen? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del din erfaring om Lectinect for å hjelpe andre potensielle kunder. Hva synes andre kunder om Lectinect? Les anmeldelsene om Lectinect her for å se om kosttilskuddene deres kan hjelpe deg. Ønsker du å bidra mer ved å dele flere av dine erfaringer? Du er velkommen til å skrive flere anmeldelser om andre firmaer her.

  Lectinect Mage kan hjelpe mot mageproblemer. – Utviklet i samarbeid med professor Ian F. Pryme.

  Lectinect
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Lectinect

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lectinect et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Lectinect. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lectinect?

  Lectinect opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Vitaminer og Kosttilskudd.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Lectinect nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!