NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Rentalcars.com

  Siden bil for mange av oss er en så viktig del av hverdagen, vil du få enorme problemer når bilen din er ute av trafikk. Hvordan reiser du på jobb? Hvordan kan du kjøre barna dine til skolen? Skal du være på møtet i tid? I disse tilfellene kan du løse disse problemene ved å leie en bil. Men hvilket bilfirma tilbyr deg biler og tjenester av god kvalitet?Når får du en bil å leie som brekker også? Et av selskapene som tilbyr biler for å leie er Rentalcars.com. Men hva kan du forvente av bilene deres og tjenestene de tilbyr? Vil de virkelig hjelpe deg? Dette kan fortelle deg kunder som har leid en bil på Rentalcar.com før. Les vurderingene deres og finn ut selv hva er kvliteten av dette leiebilsfirmaet.

  Om Rentalcar.com

  Rentalcar.com er et selskap som tilbyr biler for å leie. Hjemmekontoret deres er i Manchester. Selskapet ble grunnlagt i 2004 og hadde navnet TravelJuzz. I 2010 endret de navnet til Rentalcars.com. Nå har de 8,5 millioner bestillinger per år og har sine kontor i mer enn 60 000 byer i 160 land. De tilbyr forskjellige typer av bilene - kabriolet, luksuriøse biler, ekonomi leiebil, leiebil på flyplassen og enveis leiebil. De gir også ut en midlertidig bilforsikring, slik at du og bilen du kjører blir fullstendig beskyttet i løpet av den tiden du leier bilen og kjører i den. De er et meglerfirma, så de organiserer utleie på vegne av deg. De bruker deres sterke kjøpekraft for å kunne tilby deg de beste tilbudene. Aktivitetsområdet deres er mye bredere enn bare et nettsted for prissammenligning, fordi de blir med deg fra begynnelsen av turen til slutt.


  Se flere forskjellige spennende video fra Rentalcar på deres You Tube kanal

  Tjenester Rentalcars.com

  Du kan bestille en bil enkelt via deres hjemmeside. Bare fyll ut detaljene dine i det elektroniske skjemaet de legger ut på hjemmesiden sin. Og hvis du foretrekker å jobbe på mobiltelefonen din, har de også laget en app som du kan laste ned på Android Smartphone eller Apple iPhone. Og hvis du har problemer eller har spørsmål, kan du kontakte dem. Du kan ringe dem i telefon, skrive dem via et online skjema eller gå inn i en live chat med en av de ansatte. Og du kan selvfølgelig skrive til dem på postadressen deres i Manchester.

  Vurderinger, klager og tips for Rentalcar.com

  Har du noen gang leid en bil via Rentalcar.com? I så fall er du det mennesket vi leter etter! Vil du være villig til å bruke litt av tiden din på å skrive en anmeldelse? Hva er din mening om Rentalcar.com? Oppfylte bilen du leide dine forventninger? Fikk det deg som du var ønsket? Og hvordan behandlet kundeservice deg når du hadde et spørsmål eller en klage? Gi oss beskjed via en kundeanmeldelse om din erfaring med og mening om dette bilutleiefirmaet. Din anmeldelse kan hjelpe andre til å vite hva de kan forvente når de leier en bil på Rentalcar.com. Mange takk på forhånd.

  Rentalcars.com
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  9.6
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Trusted!

  Jeg leide en bil her for min korte tur. Tjenesten var flott, og bilen er også i god kvalitet.

  Dør: Vilde07-05-2019
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  9.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Rentalcars.com

  Din rangering

  FAQ

  Er Rentalcars.com et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Rentalcars.com. I gjennomsnitt har de fått en rating på 9.6/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Rentalcars.com?

  Rentalcars.com opererer for det meste innenfor Biltjenester-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Rentalcars.com . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!