NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser DiscoverCars

  Det er mange årsaker til at noen ønsker å leie bil, fremfor å være fastlåst i avganger for buss, tog og andre transportmidler. Logoer til bilutleiefirmaer finner du på nesten hver eneste flyplass i verden, og det virker umulig å vite hvem av alle selskapene som har et tilbud som passer best for akkurat ditt behov. Her kan du lese anmeldelser fra kunder som tidligere har brukt de ulike selskapene. DiscoverCars er et av disse selskapene, men du har kanskje ikke sett logoen deres over de ulike båsene med bilutleiefirmaer? Det er fordi DiscoverCars samarbeider med andre selskaper, og velger selskap som de synes har det beste tilbudet. Om du skal ut på reise, og trenger å leie bil så anbefaler vi at du leser kundeanmeldelser, slik at du får en ærlig og uavhengig beskrivelse av hva de ulike selskapene står for.

  Om DiscoverCars

  DiscoverCars ble dannet i 2013, da under navnet Discover Car hire. Måten de opererer på er ved å samarbeide med bilutleieselskaper rundt om i hele verden. Slik har de kunnet tilby bilutleie til svært mange destinasjoner og dermed vokst over mange landegrenser. For å få en mer internasjonal profil endret de derfor navnet til DiscoverCars i 2019. De har samarbeidspartnere i over 145 land på mer enn 10 000 lokasjoner.

  Selskapet har som mål å kunne tilby den perfekte leiebilen til alle kunder, og det mener de best kan gjøres ved å samarbeide med selskapene som allerede har kontorer rundt om i verden. DiscoverCars legger stolthet i å kunne gjøre kundene tilfredse og stå for kvalitet. De mener det er viktig at kundene får vite nøyaktige kostnader, alle obligatoriske kostnader skal være synlige for kunden ved bestilling.

  DiscoverCars legger også stor vekt på kundeanmeldelser, og reviews fordi de ser på det som en måte å forbedre tjenesten sin. De har fått god score på flere portaler og har også mottatt flere priser fra både WorldTravelAwards og hos Financial Times som en av Europas 100 raskest voksende selskaper.

  Hvordan fungerer DiscoverCars

  DiscoverCars forhandler om prisen på mange leiebiler samtidig, og på denne måten klarer de å presse prisene ned, noe som skal komme kundene til gode. Det anbefales at du er tidlig ute med bestillingen, fordi jo nærmere du kommer datoen for turen vil prisene som oftest stige. Før du bestiller bør du undersøke anmeldelser, og helst velge en utleier med høy poengsum. Når dagen er kommet må du huske depositumet for å hente ut bilen. Hvor mye det er på kan du finne i leievilkårene. Et annet viktig punkt er å ha oversikt over policy for drivstoff og kjørelengde. Disse stegene er viktig for å finne det beste tilbudet for deg, og for at du skal få en positiv opplevelse.

  Betaling og kontakt hos DiscoverCars

  DiscoverCars aksepterer både kredittkort, debetkort og PayPal. Når du henter ut bilen må du ha med kredittkort i navnet på hovedleier for å betale depositum. Dersom du vil endre leieperiode før du henter ut bilen, kan du kontakte DiscoverCars direkte på e-post.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Dersom du har erfaring med DiscoverCars vil vi og mange andre sette stor pris på det om du kan gi en review/omtale av selskapet.

  DiscoverCars
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om DiscoverCars

  Din rangering

  FAQ

  Er DiscoverCars et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om DiscoverCars. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr DiscoverCars?

  DiscoverCars opererer for det meste innenfor Biltjenester-bransjen, mer spesifikt med Bilutleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til DiscoverCars . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!