McAfee

Alle kundeanmeldelser

McAfee

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Adobe

Adobe

0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com

One.com

0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Logo Reseller Club

Reseller Club

0 Anmeldelser

Om man ser hvilken vei verden går, når det kommer til hva slags bransjer som leder veien og hva som er fremtiden, så er det vel l...

Logo Scalahosting

Scalahosting

0 Anmeldelser

Tjenester på nett har etter hvert blitt veldig viktige, mye på grunn av teknologiens fremteden og at vi rett og slett er mer avhengige ...

McAfee

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden ikke er et trygt sted, så hvorfor ikke bruke det beste til å passe på deg selv? Når det kommer til virusbeskyttelse så er definitivt McAfee en av de beste i klassen. Navnet har du helt sikkert hørt tidligere, da selskapet har eksistert i lang tid. Så om du er interessert i å vite mer, da bør McAfee være noe du vurderer. La oss lære litt mer om dette selskapet.

Om McAfee 
Dette selskapet har eksistert helt siden 1987, så det begynte altså da dataalderen vi er i akkurat var på vei til å settes i gang. Det var en mann med navnet John McAfee som startet selskapet, men han forlot det allerede i 1994. Det de har alltid spesialisert seg på er datasikkerhet og de var en av de første i verden som tilbød antivirus program. Man må jo huske at antivirus og slike ting ikke var veldig godt kjent for de aller fleste på 90-tallet og tidlig i dette århundret. Etter McAfee har jo også andre selskap kommet, som Norton, men McAfee var blant de aller første. Det å beskytte seg har i ettertid blitt enda viktigere, med tanke på hvor ofte PC-er blir hacket og hva de kan gjøre med din informasjon. Det har jo til og med kommet program som kan skjule hvor du er og hvor du surfer fra, så McAfee har vært en pioner på dette området siden 80-tallet. 

Hva du kan få hos McAfee
Det du får hos McAfee er en bekymringsfri tilværelse. I hvert fall når det kommer til datamaskiner og mobil. Det er ikke mange sider av våre liv vi kan oppnå det, så hvorfor ikke gjøre det der vi kan? Du kan kjøpe beskyttelsen fra de, og da blir du garantert beskyttelse fra løspengevirus, skadelige programmer, virus og andre uønskede program, som spionprogram. Om du har vært på nettet så blir du faktisk bombardert av slike ting. Og det er ikke nødvendigvis slik at du må ha surfet på et lugubert sted for å få virus nå til dags. Selv om det naturligvis ikke hjelper, om du har gjort det! Avhengig på hvilken pakke du betaler for, så kan du også gjøre det slik at nesten alle enhetene dine, opp til 10, blir beskyttet. Så den beskyttelsen blir ganske komplett egentlig.

Erfaringer med McAfee
Det er dog vanskelig med antivirus, for om man blir hacket en gang, eller om man får et virus så legger man umiddelbart skylden på antivirusprogrammet. Det er kanskje naturlig, men man må huske på at hackere er smarte og utvikler hele tiden nye virus, som er vanskelige å beskyttes mot. 

Men på den andre siden så bør man kunne forvente at man blir beskyttet når man betaler så mye penger. Så vi vil høre fra dere som bruker McAfee, og om dere er fornøyde eller ikke. Alle meninger er like viktige her.


Hvordan avinstallere McAfee, med John McAfee!