Magoosh Anmeldelser

: 21
90% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-17
Magoosh Test Prep
Jeg hadde en kjempedeilig opplevelse med Magoosh-testforberedelsesmaterialet og klarte faktisk å ... Les mer
Schmidt

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-11
GRE Study Tool
Jeg begynte å bruke studieprogrammet for GRE i juli, og tok testen for noen uker siden. Mens jeg ... Les mer
Melissa Nader

Mest stemmer anmeldelse

  2024-02-29
Din beste kundeopplevelse noen
Jeg må si, dette stedet har virkelig imponert meg. Jeg endte opp med å kjøpe feil produkt, men en... Les mer
polly

Anmeldelser (21)

  (18)

 (1)

  (1)

  (0)

  (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  GRE forberedelse

  Jeg elsker Magoosh! Videoene deres hjalp meg så mye med å forberede meg til GRE-testen. Jeg likte hvor enkelt det var å få tilgang til noen gratis apper først, men da jeg følte at jeg ville ha mer, kjøpte jeg et abonnement og satset fullt ut på å lære alt fra videoene og gjøre øvingsoppgavene. Videoene var veldig nyttige og forklarte ting på en måte som fikk meg til å forstå, og øvingsoppgavene var på nivå med GRE-testen. Vokabularappen var også veldig bra, og teknikkene som ble forklart ga meg innsikt som hjalp meg med å løse ordproblemer selv om jeg ikke kjente alle ordene. Jeg kjøpte et annet testprogram også, men det var Magooosh-testen som ga meg en lavere score, noe som bare betydde at jeg trengte mer øvelse. Etter totalt 20 dager med Magoosh-videoer og spørsmål, ga de meg en bedre forståelse av emnet og økte sjansene for en bedre score. Jeg har ikke fått de offisielle resultatene mine ennå, men de uoffisielle var innenfor det jeg forventet. Tusen takk til Magoosh-teamet! Jeg anbefaler Magoosh til alle som skal ta GRE eller en annen eksamen på plattformen deres. Takk til Mike McGarry og Chris for fantastiske læringsopplevelser!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Forberedelse til GRE-eksamen

  Jeg prøvde en annen tjeneste for å forberede meg til GRE-eksamen, men ble skuffet over resultatene mine. Derfor bestemte jeg meg for å prøve 4 uker med intens studie med denne tjenesten. Og vet du hva? Resultatene mine gikk opp hele 11 poeng! De har over 1000 øvingsoppgaver med gode forklaringer og svarer raskt på spørsmål, noe som virkelig gjør en forskjell. Til prisen deres er det definitivt den beste tjenesten der ute for å sikre en god eksamensscore. Jeg anbefaler det til alle som er villige til å legge ned innsatsen og ønsker en konkurransefortrinn.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Utrolig nyttig GRE forberedelsesprogram

  Jeg vil virkelig anbefale dette programmet til alle jeg kjenner, selv de som ikke tar GRE-testen. Det var informativt, hjelpsomt og godt strukturert nok til å hjelpe meg øke min kvantpoengsum med 12 poeng og min verbale poengsum med 7 poeng. Det var virkelig det beste valget å gå for dette programmet. Den eneste anbefalingen jeg har er å inkludere relaterte problemer til spørsmålene; som arbeidsproblemer, trekantproblemer, ulikhetsproblemer, osv., selv om det bare er én øvelsesark med en løsningside. Det er vanskelig å finne gode problemer å øve seg på.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjopte GMAT studieveiledning

  Jeg tok GMAT-testen i begynnelsen av september uten anelse om hva jeg kunne forvente med hensyn til stil på spørsmål, og fikk forventet en veldig dårlig karakter. En kollega fortalte meg om en studieveiledning, så bestemte jeg meg for å prøve den. Den veiledningen hjalp meg å lære hvordan jeg skulle ta testen, inkludert mange feller og fallgruver jeg enkelt hadde falt for i september. Jeg er glad for å si at karakteren min ble forbedret med over 90 poeng og jeg ble akseptert på masterstudiet mitt. Jeg anbefaler dette verktøyet på det sterkeste!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Magoosh Test Prep

  Jeg hadde en kjempedeilig opplevelse med Magoosh-testforberedelsesmaterialet og klarte faktisk å øke poengsummen min med 9 poeng fra forrige forsøk! Magoosh har alt fra et flott utvalg, god kvalitet og mengde spørsmål, live klasser om ulike emner hver uke, tilpassede prøver og rask tilbakemelding. Alt som trengs for å knekke GRE. Jeg anbefaler virkelig Magoosh til alle som vil forberede seg til eksamen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  GMAT prep with many options

  Jeg vil virkelig anbefale Magoosh til alle som skal ta GMAT-eksamen. De har så mange ressurser å velge mellom, og du kan tilpasse deg akkurat slik du vil. Videoene deres er virkelig nyttige, og alt materialet er av høy kvalitet. Jeg synes det er flott hvordan de gir tilbakemelding på hvor fort jeg jobber, og de gir til og med en estimert poengsum mens jeg øver.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  GRE-eksamensforberedelse

  Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med GRE-eksamensforberedelse. Det er virkelig den mest kostnadseffektive løsningen der ute; sammenlignet med andre tjenester, får du utrolig mye verdi. Den tilpassede tilpasningen hjelper virkelig med å venne deg til hvordan GRE gradvis øker vanskelighetsgraden når du kommer inn i flyten. Videoene er også ekstremt nyttige og informative. Etter å ha brukt timevis på å undersøke forberedelsesmuligheter og enda flere timer med studier, vil jeg si at dette er det beste alternativet tilgjengelig.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  MIN GRE forberedelse

  Jeg hadde en kjempegod opplevelse med Magoosh for GRE-forberedelsene mine. Jeg kjøpte tilgangspakken for å øve, og den hadde alt jeg trengte for å nå målene mine. Det var mange materialer tilgjengelige for praksis, som virkelig hjalp meg med å bli bedre. Leksjonene var informative og av høy kvalitet. Jeg satte pris på praksistestene som forberedte meg godt til selve testen. Score-prediktoren var veldig nyttig for å få en indikasjon på hvordan det ville gå. Alt i alt var investeringen virkelig verdt det.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Din kjøp på en svært effektiv testforberedelses tjeneste

  Er det virkelig verdt å betale for en testforberedelsestjeneste? Ja, absolutt! Jeg har prøvd flere tjenester tidligere, men ingen av dem kan måle seg med denne. Magoosh tilbyr spørsmål som er like utfordrende som de du finner på den faktiske testen, noe som virkelig forbereder deg til det som venter deg. Grensesnittet deres er også veldig enkelt og friskt, noe som gjør hele opplevelsen enda bedre. Hvis du vil lykkes, er Magoosh den eneste tjenesten du trenger.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Komplett GRE- gjennomgangsplattform!

  Den dekker alle emner og har et intuitivt grensesnitt. Før jeg prøvde dette produktet, hadde jeg en mattelærer. Jeg synes dette gjorde en bedre jobb med å forklare leksjonene i forhold til GRE. Jeg liker spesielt studieveiledningsfunksjonen som hjelper med å organisere leksjonene per dag. Innholdsfortegnelsen med prøveprøver lignet veldig på den virkelige GRE-testen. Prisen er også konkurransedyktig. Jeg anbefaler det på det sterkeste!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  GRE Study Tool

  Jeg begynte å bruke studieprogrammet for GRE i juli, og tok testen for noen uker siden. Mens jeg brukte programmet, likte jeg det veldig godt. Jeg synes det forklarte matte veldig bra og dekket mange forskjellige emner. Jeg tok 3 prøver med programmet, og hver gang forbedret scoren min seg. Men da jeg tok den virkelige testen, opplevde jeg at matte var mye mer utfordrende enn det jeg hadde sett på programmet, og jeg ble veldig forvirret. Jeg hadde øvd på matteoppgavene i flere måneder, så det var helt overraskende for meg hvor vanskelig spørsmålene var på den virkelige testen. På den kvantitative delen fikk jeg lavere score enn på de to tidligere prøvene med programmet. Jeg føler at jeg har kastet bort tiden min på å bruke programmet fordi det ikke forberedte meg godt nok på matteleksjonen. Mitt råd til deg er å heller bruke offisielle ETS-materialer - de er definitivt mer nøyaktige.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  GRE forberedelse

  Jeg vil virkelig anbefale denne forberedelsesressursen for GRE-eksamen til alle som skal ta testen. Videoene er flotte, og spørsmålene forbereder deg på hva du kan forvente på den virkelige testen! Teamet var veldig hjelpsomme med alle spørsmålene mine og ga gode tips for siste øyeblikks forberedelser og hvordan man kan ta GRE hjemme. Denne ressursen var definitivt den beste jeg brukte for å forberede meg til eksamen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Innkjøp av opplæringstjeneste

  Jeg har virkelig lært mye av denne tjenesten, både når det gjelder å snakke og skrive engelsk. Jeg setter pris på alt jeg har lært fordi det virkelig har hjulpet meg mer enn GRE-resultatene mine! Tjenesten er virkelig flott og nyttig for de som vil forbedre GRE-poengene sine, og ikke minst for å øke engelskkunnskapene til et avansert nivå. Jeg vil absolutt anbefale dette til alle som skal ta GRE-testen i fremtiden!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Instruktive historier

  Disse historiene er veldig nyttige for mine flyktningelever og har stor verdi for undervisningen min. De passer for alle studenter uansett nivå, og jeg har lagt merke til betydelig fremgang hos elevene mine etter å ha brukt disse historiene. Historiene er lette å forstå og engasjerende, og elevene mine liker dem virkelig godt. Jeg vil absolutt anbefale dem til andre lærere som underviser norsk som andrespråk.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Viktig supplement for a hardt arbeid.

  Ærlig talt, alt er her. Men for å virkelig lære, må du faktisk gjøre leksene dine. Videoene vil hjelpe deg med å forstå mønstrene bedre, så se dem om igjen og om igjen til du virkelig har fått det inn i fingrene.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Din beste kundeopplevelse noensinne

  Jeg må si, dette stedet har virkelig imponert meg. Jeg endte opp med å kjøpe feil produkt, men en av de ansatte la merke til det og tok kontakt for å hjelpe meg med å fikse det. De byttet produktet til det riktige og til og med refunderte differansen jeg hadde betalt for mye. Det beste var at jeg ikke engang klaget - de så bare feilen min og ordnet opp, selv om det betydde mindre fortjeneste for dem.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Grei plattform for GRE for en rimelig pris

  Dette var virkelig en fantastisk plattform å bruke for å forberede seg til GRE-eksamen! Jeg tilpasset bare 90-dagersplanen litt for å passe mine egne preferanser, og jobbet hardt med oppgavene og feilene mine under øvingene. Resultatet var at jeg klarte å oppnå en score på 321 på første forsøk (selv om den ikke er offisiell enda). Jeg vil virkelig anbefale Magoosh til alle som planlegger å abonnere på selvstudium GRE-forberedelse!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av GMAT-forberedelse

  Jeg var litt skuffet over GMAT-forberedelsen. Noen av videoene var dårlig redigert, og det var for mange pauser mellom setningene. Studieplanen var heller ikke helt min greie. Noen ganger følte jeg at det var bedre å jobbe på egenhånd. Men jeg verdsetter prisen og innsatsen som er lagt ned. Det er bare tjenesten som kan forbedres litt mer.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min erfaring med en online testforberedelsestjeneste

  For en uke siden kjøpte jeg en premium online testforberedelsestjeneste. Etter seks dager innså jeg at tjenesten ikke var så unik som jeg hadde håpet. Da jeg ba om refusjon, nektet de og sa at jeg allerede hadde brukt tjenesten. Hvordan kan jeg egentlig teste en nettside uten å bruke den? Jeg vil anbefale å prøve en annen nettside for testforberedelse, som har alle funksjonene og spørsmål av høy kvalitet for IELTS-eksamenen.


Andre så også på