Preply

Alle kundeanmeldelser

Preply

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi

Kiwi Taxi

0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no

Kinogavekort.no

0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo Depositphotos

Depositphotos

0 Anmeldelser

Bilder er et ganske viktig aspekt av våre liv, og de finnes jo nesten overalt rundt oss. Det er ikke så dumt, og det er noe som ø...

Preply

Er du lei av å pendle frem og tilbake til jobben? Har du små barn som du vil bruke mer tid sammen med? Hadde du gode karakterer på skolen, eller er du allerede en lærer? Da har du kanskje tenkt på å bli en lærer på nett! Med så mye arbeid som har blitt flyttet på nett er det mer å velge mellom enn noen gang tidligere. Fra frilansskriving til frilans veileding er det mye å velge mellom. Det kan også være vanskelig å finne en pålitelig og god lærer som kan gjøre en stor forskjell på karakterere til elevene. Preply er en nettside som er en plattform for lærere på nett. Finn ut mer om selskapet og tidligere brukeres erfaringer ved å lese videre. 

Om Preply
Selskapet ble etabler i 2012 og var en språkbasert lære plattform på nett. Perply er en nettbasert tjeneste som tilbyr læring av forskjellige fag til elever. De har i hovudsak fokus på språk, men har også lærere av andre fag. Målet deres er å tilby de beste læringsmetodene innen språklæring. Preply påstår at de setter kundenes behov først, at de bryr seg om mennesker, er ydmyk, nysgjerrig, sulten og i tillegg bruker plagiat til å gjøre det sikrere mot hackere!

Produkter og Tjenester hos Preply
Selskapet tilbyr sine brukere en plattform for folk som vil tjene penger av å veilede og lære andre på nettet. Dette har gjort det mulig for mange å tjene penger, og er en enkel måte å samle lærere og elever på ett sted. Der finner man en oversikt over fag og lærere slik at brukere enkelt kan ta finne lærerene de trenger til sine behov og budsjett. Hos Preply kan folk enkelt lage en konto, og vipps, så er du klar til å lære elever på nett, i tillegg til å få betalt. Bankkort og PayPal brukes til betaling. De tilbyr time-pakker fra 5, 10, 15 og 20 å velge mellom. Perply er en grei måte å skape struktur for læreren, men også for elevene. De har en fin og brukervennlig nettside som er enkel i bruk og har mye hjelpsom informasjon som er enkel å finne. 

Komplimenter, Klager og Tips til Preply
Nå høres Preply ut som et fantastisk sted å starte når de kommer til lærere på nett. Man kan finne lærere av mange forskjellige fag, og spesielt språk og kunnskapsbaserte fag som matematikk, algebra, kjemi, biologi, og enda mer. Det finnes mange lærere med rimelige priser, og gode bakgrunner for forståelse og erfaring. Men hvordan er det for lærere? Er dette i hovudsak en nettside som egner seg for lærere utenfor den vestre verden? Kan man fra Norge, Storbritannia eller USA måle seg med de andre lærerne på nettsiden? Hva er din erfaring? Har du brukt Preply tidligere? Hvordan var din opplevelse? Det er ikke alltid lett å vite noe før man har erfaring selv, men da er det lett å gå på en smell selv. Det beste er å høre fra tidligere kunder! Om du har brukt Preply tidligere kan du gjerne skrive en liten kundeanmeldelse. Din tilbakemelding kan hjelpe andre.