IObit

Alle kundeanmeldelser

IObit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

IObit

Det å ha en PC eller laptop i disse tider er et stort ansvar. Ikke at det er så vitkig sånn sett, fordi man kan jo alltids kjøpe seg en ny, men om man vil at PC-en skal ha god helse og at den skal fungere så smidig og raskt som mulig så må man ta vare på den. Og det er ikke alltid like lett, spesielt om man ikke vet så mye om hvordan man gjør det. Og ikke minst om man ikke helt har oversikten på hva som kan skje med en PC. Det finnes det heldigvis programmer som kan hjelpe deg med, hvor IObit er en av dem. Det er verdt å sjekke den ut, og vår kundeanmeldelse kan faktisk hjelpe deg. Får du litt erfaring med det og vår tilbakemelding, så står du godt rustet. Så les gjerne videre!

Hva du bør vite om IObit
Det er ikke veldig overraskende at IObit ble startet i 2004. Det var jo på den tiden at PC-er i hjemmet virkelig ble vanlige og at alle begynte å få dem. Det var også da nett i hjemmet ble mer og mer utbredt, og da var PC-en rett og slett mer utsatt for angrep. Med tanke på den lange historien programmet har så er det ikke overraskende at det er en av verdens mest populære og brukte programvarer for å beskytte datamaskinen din.

Rent formelt sett så er dette noe som kalles for Anti-Malware, og det er et ord som du bør lære deg først som sist. Du kan bruke en gratis versjon om du vil, sånn at du blir kjent med den, men det er å anbefale at du betaler. Da får du alle funksjonene og fordelene som denne kommer med, og du kan være sikker på at PC-en blir passet på best mulig måte.

Hva du får med IObit
Da dette er en programvare som har utviklet seg så kan du få mye, avhengig på hva du vil betale for. De har individuelle programmer avhengig på om du for eksempel vil ha VPN, driveroppdateringer, anti-virus, optimalisering eller lignende. Valget er på alle måter ditt, men du kan alltids ta kontakt med dem om du for eksempel vil ha alle løsningene deres. Da blir det enklere for deg å holde oversikt og du får det meste ut av det utvikleren har laget.

Er dette noe som føles interessant for deg? Da bør du gi IObit en sjanse. Først og fremst så kan du gjøre det fordi det er gratis å prøve, og noen av programmene fungerer helt fint uten at du skal betale. Og da kan det hende at du blir fristet til å kjøpe noen av de andre tjenestene også. Det er en grunn til at IObit har et så godt rykte, så vi anbefaler at du tar en titt på den, og se hva de kan hjelpe deg med, i forhold til hva du har behov for.

Fortell oss gjerne om du har brukt IObit og hva du synes!