Hosting Anmeldelser

: 10
30% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-20
Min erfaring med Hosting
Jeg ville bare fortelle litt om min erfaring med Hosting. Jeg har vært veldig imponert siden jeg ...Les mer
corine

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-04-25
Purchased web hosting services
Jeg ble veldig skuffet over servicen jeg fikk fra denne leverandøren. Etter en hel dag uten netts...Les mer
Braun

Anmeldelser (10)

  (3)

 (0)

  (5)

  (1)

  (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpt webhotelltjenester

  Jeg har vært en trofast kunde siden juni 2014 - snart 9 år nå. Jeg har virkelig ønsket å dele en positiv tilbakemelding fordi tjenesten deres har vært fantastisk, enten det gjelder webhotell eller kundeservice. Ivan er virkelig hjelpsom (og Michiel også), og han løser alltid problemene mine raskt og effektivt. Jeg har sett noen negative anmeldelser, men de er tydeligvis fra personer som ikke forstår bransjen og prøver å gjøre alt selv for å spare penger. Jeg har ingenting annet enn ros til overs for selskapet deres, jeg ser frem til å utvide virksomheten min i det nye året, og det kunne jeg ikke ha gjort uten dere. Tusen takk.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Byttet webhotell

  Jeg hadde brukt det forrige webhotellet mitt i rundt 20 år, og plutselig fikk jeg en varsel om en stor prisøkning. Å finne et nytt webhotell virket skummelt, men så langt må jeg si at overgangen til det nye webhotellet har vært den beste noensinne! Alt de lovet har blitt gjort veldig raskt, og alt har fungert uten problemer eller behov for ekstra hjelp. Jeg kan virkelig anbefale dette webhotellet og håper å fortsette å bruke dem i mange år framover.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min erfaring med Hosting

  Jeg ville bare fortelle litt om min erfaring med Hosting. Jeg har vært veldig imponert siden jeg byttet til Hosting.co.uk fra en annen leverandør. Kundeservicen har vært utrolig bra, de gjør alt de kan for å hjelpe. Svartidene har vært raske og nettsiden min laster veldig fort. Jeg har ikke funnet en bedre kombinasjon av pris og kvalitet noe annet sted. Jeg anbefaler dem virkelig.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Purchased web hosting services

  Jeg ble veldig skuffet over servicen jeg fikk fra denne leverandøren. Etter en hel dag uten nettsiden min, ble jeg overrasket over den minimale responsen jeg fikk på henvendelsen min. Det fantes ingen klageprosedyre for å løse problemet, og heller ingen telefonnummer for øyeblikkelig hjelp. Betalingene ble rotet til, kontoen min ble suspendert, og det tok en hel dag å få den aktiv igjen, hvis det i det hele tatt skjedde. De virket ikke å forstå hvor viktig det er å ha en nettside som fungerer til enhver tid. Ingen eposter ble sendt ut, noe som gjorde at 10 av mine ansatte ikke kunne utføre jobben sin, og tre nettsider var nede. Dette er absolutt ikke akseptabelt, og jeg vil definitivt se etter en annen leverandør for tjenestene mine.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Hacka WordPress nettsider og legg inn omdirigeringer til deres egen side.

  Æsj, de har faktisk hacket WordPress-nettstedene mine og lagt inn omdirigeringer til deres eget nettsted! Hvorfor skulle min side lede til deres når vi er i samme bransje? Det er så respektløst og uprofesjonelt. Jeg er skikkelig skuffet over dette og kommer aldri til å anbefale det til noen!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min kjøp på Hosting var for webhotelltjenester.

  Jeg ble skuffet over kundeservicen jeg fikk fra dere. Selv om jeg har vært en lojal kunde med mange kontoer hos dere, følte jeg meg ikke ivaretatt da en av mine kontoer ble flyttet. Backuper er viktige, men dere kunne ikke tilby en i samsvar med en av deres nivå 2 teknikere. Dette kom som en overraskelse og var skuffende. Det er viktig å kommunisere med eksisterende kunder for å informere dem om hva de kan forvente.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Vår erfaring med leverandøren

  Vi har jobbet med leverandøren vår i ett år nå, og det har vært en eneste stor katastrofe. Tjenesten deres er helt forferdelig. Hele medlemssiden vår har krasjet (sammen med fire andre nettsider vi har), og vi har måttet få eksterne eksperter til å undersøke problemet. Dessverre fortalte de oss bare at det er et problem med serveren deres, og de sa til og med at det var utenfor deres kunnskapsområde. Jeg ville anbefale alle å unngå å bytte til denne leverandøren. Vi har massevis av mennesker som nå ikke kan få tilgang til plattformen vår.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpte et domene

  De lovet å registrere et eget domene for meg, men de gjorde det ikke og nektet å gi tilbake pengene mine til tross for gjentatte forsøk fra min side. Det er helt utrolig!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min opplevelse med selskapet

  Jeg valgte den mest avanserte pakken deres og fikk lovnader om at jeg skulle få ubegrenset lagringsplass, dataoverføring, unike nettsider, e-postkontoer og databaser - alt skulle være ubegrenset. Dessverre oppdaget jeg senere at det var en begrensning på fil-lagring, som de kaller en inode-grense. Jeg tok kontakt med selskapet for å diskutere dette, men ble møtt med en respektløs holdning og de nektet å fjerne begrensningen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Web hosting services

  Etter at jeg flyttet nettsiden min til selskapet for flere år siden, opplevde jeg noen problemer som fikk meg til å oppgradere tjenesten min. Dessverre har jeg lagt merke til en nedgang i tjenestekvaliteten siden oppgraderingen, samtidig som kostnadene har økt raskt. Det er frustrerende å se prisene stige uten en tilsvarende forbedring i tjenesten. Jeg synes det er uakseptabelt at selskapet kan endre prisene sine uten eksplisitt godkjenning fra kundene og deretter hevde at de informerte oss. Mangelen på åpenhet og hensyn til kundenes samtykke er bekymringsfull og bør ikke tolereres. Som et resultat har jeg bestemt meg for å flytte virksomheten min til en annen webvert som tilbyr bedre service til en betydelig lavere kostnad.


Andre så også på