Datacamp Anmeldelser

: 21
86% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-20
Kvalitets online undervisnings
Datakursene er veldig bra med interaktive materialer. Kurset er lagt opp på en god måte og man må...Les mer
N. Goldner

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-04-14
Gratis kurs reklamert som &quo
Det er virkelig misvisende å annonsere et kurs som "gratis" og deretter be om en oppgra...Les mer
T. Runte

Mest stemmer anmeldelse

  2024-04-19
Lærerikt og enkelt
Jeg har hatt en utrolig bra opplevelse med tjenesten. Det er så enkelt å bruke og det finnes så m...Les mer
jaylen

Anmeldelser (21)

  (17)

 (1)

  (3)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Prosjekter, øvelser, case-studier og arbeidsområde

  Å lære på denne nettsiden føles som å lære i skyene, med alle ressursene tilgjengelige for deg. Du kan enkelt lære enten med telefonen din eller bærbare datamaskin. Jeg likte denne delen fordi, selv når jeg er ute og kjører, kan jeg bruke telefonen min til å lære, gjøre interaktive øvelser, og enkelt løse praktiske prosjektoppgaver og virkelige scenarier i arbeidslivet mitt. Dessuten digger jeg OpenAI-chatten du bruker for hjelp. Det kuleste av alt er deres case-studie spørsmålet. Jeg digger det; det får meg til å tenke på meg selv som en problemløsende individ. Hvis jeg skulle kalt dette nettstedet noe annet, ville jeg sagt Praktisk Dataleir.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av kurs i Data Scientist i Python

  Jeg har hatt en kjempefin opplevelse med kursene til dette selskapet. Å lære å kode har aldri vært så enkelt for meg. XP-poengene jeg får mens jeg jobber, de korte, informative leksjonsvideoene og kodingsoppgavene har virkelig hjulpet meg å gjøre framgang. De ukentlige e-postene med dyptgående og innsiktsfulle data har også vært en herlig bonus. Jeg gleder meg faktisk til å lese dem - haha! Før har det vært vanskelig å finne tid til å kode ved siden av jobb og familie, men dette kurset gjør det så mye lettere.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Veldig komplett plattform

  Jeg synes denne plattformen er veldig kul, der jeg kan lære mye om ulike emner! Det er veldig praktisk med de forskjellige øvelsene og quizzene som hjelper meg å forstå bedre. Jeg setter pris på at jeg kan jobbe med interessante prosjekter og lage en portefølje direkte på plattformen. Det er supert at det finnes eksplorative videoer, skriftlige leksjoner og praksisøvelser. Plattformen har blitt mye bedre med oversettelsene av videoene, så nå kan jeg forstå alt! Takk for at jeg får lære!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Data og storytelling

  Det å være en del av Datacamp har vært utrolig lærerikt for meg. Jeg har alltid vært interessert i data, så det å lære mer om hvordan man kan bruke data til å fortelle historier har vært helt fantastisk. Tidligere så jeg bare på data som tall og tabeller, men nå ser jeg dem som viktige elementer i større historier som jeg kan formidle på en engasjerende måte. Jeg er veldig takknemlig for all kunnskapen og ferdighetene jeg har opparbeidet meg gjennom kursene hos Datacamp.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kvalitets online undervisningsmoduler

  Datakursene er veldig bra med interaktive materialer. Kurset er lagt opp på en god måte og man må jobbe litt for å virkelig få noe ut av det. Jeg anbefaler det til de som er interessert i å lære om data science.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Python kurs

  Datacamp er ganske bra for nybegynnere som er interessert i Python for dataanalyse. SQL-miljøet og kursene er ikke så gode; kjøring av spørringer er treg, feilmeldinger kommer rett fra konsollen og gjør det ikke veldig enkelt å forstå hvorfor ting ikke fungerer. De SQL-kursene jeg har gjort er rimelig dårlige til å forklare hva de forventer at du skal gjøre. Alt i alt er dette ikke bra. Det er også mye skrivefeil, spesielt i instruksjoner og transkripter, av og til også i koden selv (for eksempel i variabelnavn), noe jeg ikke ville forvente fra en premium tjeneste. Kursene motsetter seg selv (for eksempel ett kurs sier en måte er riktig for å skrive en spørring, mens et annet kurs ignorerer helt disse retningslinjene og gir noe veldig rotete). Mangelen på en intern stil gjør kursene unødvendig kompliserte, og det undrer meg hvordan et selskap som prøver å lære bort folk AI ikke kan bruke Grammarly eller lignende for stavekontroll av instruksjoner. Det er også viktig å merke seg at prisene annonseres i lokal valuta. Abonnementet mitt ble annonsert til £22 GBP, men i liten skrift stod det at de skulle belaste i USD, noe de gjorde. Dermed kan du ende opp med å betale en annen pris enn forventet. Jeg synes det er uklart hvordan de beregner valutakursen for de annonserte prisene sine, så vær forsiktig. Jeg tok dette opp med kundeservice, men de virket ikke å tro at dette var et problem - så vær oppmerksom på det. Jeg har også vært i kontakt med kundeservice før, og har ikke vært veldig imponert over servicen jeg har fått, noe som er skuffende for en tjeneste priset som premium (og som prøver å tiltrekke seg bedriftskunder). Generelt sett er Datacamp greit. Jeg har en mastergrad i datavitenskap og kan si at det den lærer er bra og nyttig - men måten det undervises på og kvalitetskonsistensen faller noen ganger kort.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fantastiskt Data Science-kurs med bra øvingar & mobilapplikasjon

  Jeg går på et data science-kurs for øyeblikket, og jeg må si at jeg er veldig imponert! Det er så mange øvingsoppgaver som virkelig hjelper meg å forstå konseptene grundig. Instruksjonene er så detaljerte og gjør det enkelt å lære mens jeg jobber med oppgavene. En annen fantastisk ting er mobilappen som lar meg fortsette å lære selv når jeg er på farten, enten det er i en pausetid på jobben eller mens jeg er på reise. Jeg føler meg ikke lenger bundet til datamaskinen!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Karriereendring, dataanalyse, vekst

  Datacamp har virkelig vært en game-changer for karrieren min. Det har hjulpet meg med å utvikle meg fra å være en ikke-teknisk bidragsyter til å bli en veldig effektiv analytiker og data scientist, og har virkelig forvandlet karrieren min. Innholdet er lett tilgjengelig og har veiledet meg gjennom hele min reise med data, fra SQL, python, statistikk og mer. Jeg kan virkelig anbefale dette til alle som er interessert i data, AI eller som ønsker å vokse i karrieren sin.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Nettsidevennlig

  Jeg liker virkelig brukervennligheten på nettsiden, det er så enkelt å bruke selv for nybegynnere. Veiledningen er veldig nyttig og gjør det lett å utforske sidens innhold. Jeg er virkelig imponert over hvor enkelt det er å finne informasjon og navigere på siden. Jeg vil definitivt anbefale denne siden til alle som ønsker å lære nye ting. Jeg føler meg komfortabel med å utforske ulike temaer i mitt eget tempo.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Dataferdigheter, nybegynner, læring

  Jeg synes Datacamp er kjempebra for å lære og utvikle dataferdigheter. Leksjonene er laget av eksperter på feltet, så det er en verdifull læringsressurs selv for de som er helt nye. Du lærer på en informativ og lettfattelig måte, som hjelper deg å bygge opp solid kunnskap og bli en datahelt fra bunnen av. Jeg anbefaler virkelig Datacamp for de som vil lære nye ferdigheter og konkurrere i data-verdenen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Dårlige kurs

  Kursene er dårlige, du lærer ingenting nyttig, bare veldig grunnleggende greier. Forretningsskikkene deres virker mistenkelige med automatisk fornyelse, de sier ikke engang noe om det. Dessverre virker det mer som svindel enn en ekte læringsapp.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  An excellent e-learning platform for data enthusiasts or professionals

  Jeg synes denne e-læringsplattformen for dataentusiaster og fagfolk er virkelig imponerende! Den er så brukervennlig både på nett og mobil. Øvelsene er både morsomme og utfordrende, og veiledningen er veldig nyttig. Jeg liker spesielt de ulike verktøyene og ressursene som er tilgjengelige, de gjør det så enkelt å lære og forstå komplekse datasystemer.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Lærerikt og enkelt

  Jeg har hatt en utrolig bra opplevelse med tjenesten. Det er så enkelt å bruke og det finnes så mye nyttig informasjon. Jeg har virkelig lært mye siden jeg begynte å bruke tjenesten. Det å kunne jobbe direkte i nettleseren uten å måtte laste ned verktøy er skikkelig praktisk. Jeg vil virkelig takke teamet bak tjenesten for alt de har gjort.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Gratis kurs reklamert som "gratis" på en bedragersk måte

  Det er virkelig misvisende å annonsere et kurs som "gratis" og deretter be om en oppgradering etter den første leksjonen. Hvis noe er gratis, så skal det være gratis. Hvis innholdet ditt ikke er gratis, så er det forståelig, men problemet ligger i dette trikset med veldig billig markedsføring for å lokke folk til noe som ikke er som det ser ut. Gjennomsiktighet er viktig her. Tid er den mest verdifulle ressursen vi har i dag, det siste noen vil er å bruke tiden sin på noe og så finne ut at de ikke kan fortsette eller har råd til det. Da har du nettopp mistet en potensiell ny kunde, mine venner.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Innkjøp av online læringsressurs

  Den læringsressursen har virkelig hjulpet meg mye med å lære om data og teknologi i løpet av de siste årene. Jeg har til og med anbefalt den til vennene og familien min som også er interessert i å lære om datafag. Den er bare fantastisk!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Perfekt læreplan for nybegynnere

  Dette kurset passer veldig bra for de som er nye på området. Jeg anbefaler det virkelig! Vi får se videoer og gjøre øvelser for hvert nytt tema, noe som hjelper oss å bruke det i virkelige situasjoner. DataCamp lærer oss de grunnleggende prinsippene om data på en enkel og forståelig måte, slik at vi forstår hver funksjon i koden vi jobber med.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min opplevelse hos selskapet

  Jeg hadde en kjempeflott opplevelse på jobben. Jeg har lært mye om dataingeniørarbeidet helt fra begynnelsen av, takket være selskapet. De har nylig oppdatert kursene, noe jeg synes er supert. Det er definitivt verdt pengene, selv om det kan hende du trenger annet innhold eller mer spesifikt materiale av og til. Personlig var det en svært god start for meg.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Online kurs

  Jeg digger virkelig de online kursene jeg tok! Læringsvideoene, oppgavene, daglige utfordringer og meldinger er helt fantastiske. Jeg elsker spesielt "flex your R muscle" emoji! Det er også så gøy å kunne bruke det jeg har lært i de pågående utfordringene. Alt er helt supert med denne tjenesten, og jeg er kjempefornøyd med det.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min erfaring med DataCamp

  Jeg hadde en skikkelig bra opplevelse med alt som har med instruksjonsdesign og brukeropplevelse på nettsiden å gjøre. Alt var skikkelig grundig planlagt, og jeg lærte en hel del takket være det flinke teamet bak.


Andre så også på