Ccleaner

Alle kundeanmeldelser

Ccleaner

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi

Kiwi Taxi

0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no

Kinogavekort.no

0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo Depositphotos

Depositphotos

0 Anmeldelser

Bilder er et ganske viktig aspekt av våre liv, og de finnes jo nesten overalt rundt oss. Det er ikke så dumt, og det er noe som ø...

Ccleaner

Å eie en datamaskin gjør kan være til stor hjelp i livet. Det gjør alt fra jobb til privatliv mye enklere, på samme måte som å ha en smarttelefon. Dette er virkelig en no brainer. Men på grunn av kapasiteten disse enhetene har til å holde opp flere gigabyte med data, og noen ganger terabyte, fører det til at folk er uaktsomme med ubrukte, unødvendige filer og program. Denne overbruken av lagringsplass kan plage for systemene dine, samt påvirke kapasiteten, noe ingen ønsker. Det finnes et stort antall programvareverktøy på nettet som enten selges eller lastes ned gratis for å hjelpe deg med å administrere plassen på datamaskinen. Ikke alle av dem har den typen vurderinger som CCleaner. Produsentene hevder det vil gjøre mye mer enn å fjerne ugyldige Windows-registeroppføringer og andre fremmede elementer fra datasystemet. Les gjerne ærlige anmeldelser av alt CCleaner har å tilby. 

Om CCleaner
CCleaner ble grunnlagt i 2004 av Piriform, med kontorer i London, New York og Kypros. Organisasjonen bygger programvareverktøy for optimalisering og rengjøring av PC-er og andre enheter. Med et oppdrag om å hjelpe kundene med å enkelt holde enheten sin optimal, har selskapets flaggskipverktøy CCleaner 2,5 milliarder nedlastinger over hele verden, noe som gjør det til en av de mest brukte rengjøringsprogramvarene noensinne. Programvaren er tilgjengelig på 58språk i de forskjellige landene i verden. Den har også en rekord på 5 millioner gjennomsnittlige skrivebordsinstallasjoner per uke. Selskapet hevder å forbedre personvernet til kundens enheter. I 2017 ble virksomheten kjøpt opp av Avast, en av de ledende leverandørene av cybersikkerhetsverktøy i verden.

Produkter og tjenester fra CCleaner
Programvareverktøyene CCleaner bygger og tilbys for publikum inkluderer CCleaner, Defraggler, Speccy og Recuva. CCleaner brukes til å fjerne filer som ikke har blitt brukt, men som kan skape problemer for datamaskiner. Ved å automatisk identifisere ubrukte filer og søppelfiler og fjerne dem, lar programvaren Windows kjøre raskere uten etterslep. Du kan laste ned gratisversjonen av CCleaner fra nettsiden deres, men CCleaner Professional-versjonen tilbyr flere funksjoner som premium-støtte, sanntidsovervåking, automatiske oppdateringer og mer mot en avgift. Det er også en CCleaner-skyløsning som hjelper deg med å rense datamaskinen hvor som helst. Defraggler hjelper til med å forhindre fragmentering i stasjoner og filer, mens Speccy gir en plattform for å få hver eneste bit av informasjon om alle deler av maskinvaren når det er nødvendig. Med Speccy får du statistikk over hovedkortet ditt, CPU, grafikkort, RAM og andre. Recuva brukes til å hjelpe folk med å gjenopprette filer som ble tapt ved et uhell eller da systemet deres krasjet. Akkurat som CCleaner kan disse verktøyene lastes ned gratis, men med begrensede funksjoner. Hvis du er villig til å skille deg av med noen få dollar, kan du få Professional-versjonene med ekstra verdiøkende funksjoner.

Les mer om CCleaner på deres hjemmeside.

Erfaringer med CCleaner
Har du noen gang prøvd Ccleaner? Hva synest du om tjenesten? Levde selskapet opp til dine forventninger? Vi vil gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Møtte du noen problemer? Hvordan var kundeservicen? Var nettsiden brukervennlig? Fikk du ønsket opplevelse gjennom tjenestene deres? Gi din tilbakemelding ved å legge igjen en kundeanmeldelse her.  

Les også hva andre kunder synest om selskapet, og finn ut om dette er et selskap du burde stole på ved å se hvordan andre kunders erfaring har vert.

Les flere anmeldelser av andre selskap her.