NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser YouGov

  Det er ikke ofte man får betalt for å si sin mening, men det er noe YouGov gir deg sjansen til. Alle har sine meninger nå for tiden, det er ikke noe nytt. Det som dog er et litt mer moderne fenomen er at så mange føler et sterkt behov for å ytre sin mening. Da er det greit med YouGov som gir deg sjansen til å gjøre det, samtidig som du får betalt. Det høres vel ut som en ganske god kombinasjon?

  Om YouGov

  Slike tjenester som YouGov er har faktisk en ganske viktig funksjon. På grunn av undersøkelsene, som er utrolig varierte i sitt innhold, kan du faktisk snakke direkte til politikere, konsernsjefer og lignende. Det gir en mulighet man sjelden har hatt tidligere. Det er ofte ved slike tjenester som YouGov at man får meningsmålinger om kommende valg, eller hvordan et parti gjør til en gitt tid. Det er jo også det som er formålet med YouGov, å gi stemme til de som tidligere ikke hadde det, og gi en mulighet til å påvirke mer enn man kunne gjøre før. Og da det er millioner av brukere på YouGov, så blir den stemmen naturlig nok høyere og tydeligere, noe som bør fungere som inspirasjon for mange.

  Undersøkelser hos YouGov
  Ikke at YouGov er de eneste som tilbyr denne tjenesten, og man må også spørre seg, er det verdt å bruke tiden sin på å svare på slike undersøkelser. Det kommer litt ann på hvordan man ser på seg selv og sin egen rolle i samfunnet. For du kan få to svar på det. Det ene er at du gjør noe samfunnsmessig nyttig, ved å svare på spørsmål, og snakke til de med makt direkte. Om du får spørsmål om Posten er det jo faktisk nyttig å fortelle de hva de gjør galt, og eventuelt hva de gjør riktig, slik at de kan forandre på sine rutiner. Det er slik det i essens fungerer, bare at det blir større, desto større selskapet man svarer om er.

  Den andre tankegangen en kan ha er at jo flere undersøkelser man svarer på desto bedre belønninger får man. Du samler poeng og når du har samlet nok poeng kan du bytte de inn for å noe tilbake, som gavekort eller lignende. Som sagt, to synspunkt som du kan ha, og hvilken du velger er like gyldig som den andre. Så hvorfor ikke gi det en sjanse?

  Kvaliteten på YouGov og eventuelle klager

  Her vil vi deg sjansen, du som har svart på undersøkelser fra YouGov, til å fortelle om andre bør bruke de. Er det virkelig verdt din tid å svare og er belønningene bra nok. Et annet viktig spørsmål i våre øyne er om det føltes godt å svare på spørsmålene, om det føltes at du gjorde noe viktig?

  Jo flere som kommer med innspill, både positive og negative, jo bedre er det for de som vurderer om de bør gjøre det. Så vi håper så mange som mulig skriver inn!


  Hvordan det er å jobbe på YouGov

  YouGov
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Positivt.

  Jeg er veldig fornøyd med Yougov.
  Enkle,Kjappe og oversiktlige undersøkelser og god belønning.
  Anbefaler Yougov

  Dør: Marit30-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om YouGov

  Din rangering

  FAQ

  Er YouGov et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om YouGov. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr YouGov?

  YouGov opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Online Undersøkelser og Spørreskjema.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til YouGov . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!