NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser World of Warships

  Dataspill

  har raskt blitt en av de mest vanlige og populære underholdningsmetodene i dag. Med så mange forskjellige spill å velge mellom er det godt å kunne få oversikt over hva spillet handler om og hva andre syns om det. Er du en ivrig online spiller, og sjøfartsentusiast? Her kan du lese om andres erfaringer av World of Warships for å finne ut om dette er noe du kunne tenke deg å prøve.

  Om World of Warships

  World of Warships er et gratis massivt flerspiller online rollespill dataspill (MMORPG; Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) med marine krigførings tema og taktisk skyting der man kjemper mot andre skip. Spillet var designet av Peter Poray-Koshits, og etabliert og publisert i 2015 av Lesta Studio og Wargaming, etter å ha skapt World of Tanks og World of Warplanes.World of Warships er tilgjengelig på spill-plattformen Steam og har en 9 av 10 vurdering. Windows krav for å spille World of Warships må spillere blant annet ha Windows 7, 8.1 eller 10 (kun 64 bit), med Intel Core i5 3.4 GHz eller AMD FX 6350 3.9 GHz prosessor. I tillegg må man ha 4 GB RAM og NVIDIA GeForce GTX 660 eller AMD Radeon R9 270x grafikkort.

  Produkter og Tjenester hos World of Warships

  Spillet er et kooperativt flerspiller sjøfartsspill basert på andre verdenskrig som er fokusert på å sprenge andre skip.Spørsmålet er hvilket skips som passer til forskjellige spillere, som kommer an på hvordan man vil spille spillet. Cruisers var de første skipene tilgjengelig, er den mest varierte typen og er vanligvis lang-til-middels rekkevidde. De har god skytekraft, veldig nyttige mot fly likedan som skip. Destroyers er tilgjengelig på nivå 2 og er det raskeste skipet i World of Warships. De kan utløse røykteppe for å gjemme sitt eget skip eller lagspillere. De har god skytekraft takket være torpedoer og har raskt-ladende våpen. Battleships er det mest tunge skipene i spillet og treig som konsekvens. Fordelen med skipene er at de er tungt utrustet og påfører massiv skade. Dette skipet er ment for dem som liker å planlegge på forhånd, og det fungerer ikke for en reaktiv spiller. Aircraft Carriers er en annerledes måte å spille World of Warships på. De kjemper ikke på samme måte som skipene. De sender ut fly som kjemper for dem, som har langt-rekkevidde, og kan sende up bombere og jagerfly. Hensikten er at man kan beskytte sitt lag fra andre fly og samtidig skyte på motstanderes skip. World of Warships har en fin nettside som er veldig enkel og brukervennlig der man kan finne mer informasjon om spillet.

  Komplimenter, Klager og Tips til World of Warships

  Har du erfaring med å spille World of Warships? Levde det opp til dine forventninger? Hvordan likte du spillet i forhold til andre MMO spill? Lytter skaperne til sine spilleres ønsker? Hvem passer dette spillet for? Finnes det aspekter av spillet som du syns kunne forbedres? Skriv en kort tilbakemelding om dine opplevelser, gode eller dårlige, slik at din kundeanmeldelse kan hjelpe andre å finne ut om dette er det rette spillet for dem.

  World of Warships
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om World of Warships

  Din rangering

  FAQ

  Er World of Warships et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om World of Warships. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr World of Warships?

  World of Warships opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til World of Warships . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!