NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser TjenesteTorget

  Du vet den følelsen når du skal kjøpe noe, men har egentlig ikke så mye informasjon om hva som finnes av alternativ? Hvor du tror det er kun et sted du kan kjøpe hos? Det er ikke en fin følelse, fordi man tror nesten at man blir tvunget til å gjøre noe man kanskje ikke helt vil. Noe slikt trenger du ikke å bekymre deg for mer om du bruker TjenesteTorget, som er et sted hvor du kan utlyse noe du er ute etter, og få svar i form av tilbud av eksperter. Det er en såpass enkel ide at det er overraskende at ingen har tenkt på det tidligere, og jo flere tilbud du får, desto mer synker prisen, noe som er en naturlig markedsmekanisme. Det finnes sider som tillater deg til å gjøre mye rart, men det å kunne få tilbud på denne måten er litt unikt, spesielt her i Norge.

  Informasjon om TjenesteTorget

  Dette er en eldre tjeneste enn hva man kanskje tror, da den ble startet helt tilbake i 2004. Det er ikke så rart kanskje, fordi internett er jo en gigantisk markedsplass, og den ble jo startet med mål om å hjelpe folk å få så mange tilbud som mulig, både på produkter og på tjenester. Det er jo også slik at de samarbeider med ulike produsenter, leverandører, selskap, over 1000 faktisk. Faktum er at over 600 000 nordmenn har brukt TjenesteTorget siden oppstarten, noe ser veldig mange i forhold til folketallet. Det er jo ikke rart heller at folk bruker en slik tjeneste, for om man kan få det samme produktet eller tjenesten litt billigere ett annet sted, så ville det vært tjenesteforsømmelse å ikke dra nytte av det. Og når du går inn på siden deres så kan det godt hende at du blir overrasket over hva de tilbyr.

  Hva du får på TjenesteTorget

  På TjenesteTorget så kan du finne en billigere og bedre forsikring, du kan se etter varmepumpereparatør, få kontakt med eiendomsmeglere eller flyttebyrå. Det er en veldig variert side, som ikke tilbyr klær eller matvarer, men som kan gjøre ting som du er ute etter å ordne billigere. Måten det fungerer på er at du legger ut en slags annonse på TjenesteTorget som siden da sender til sine partnere. Du får da tilbud av passende operatører, så du kan velge og vrake mellom tilbudene. Det er en enkel og smidig prosess, og en som bortimot garanterer at du får en billigere pris enn om du skulle kontakte samme selskap selv. Om ikke annet så er det i det minste verdt å gi det en sjanse.

  Erfaringer med TjenesteTorget

  Men som med mye annet så er det hele erfaringsbasert, og om du har noe du vil si om TjenesteTorget så vil vi gjerne høre og lese hva du har å si. Dine innspill kan hjelpe med å la TjenesteTorget vokse, fordi det er ganske sikkert at de også leser her hos oss. Så skriv inn til oss, vi venter!


  Reklame for TjenesteTorget

  TjenesteTorget
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om TjenesteTorget

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er TjenesteTorget et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av TjenesteTorget. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr TjenesteTorget?

  TjenesteTorget opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Lån, Lån Sammenligningssider, Jobbsøk, B2B og Outsourcing, Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen TjenesteTorget nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!