Fiverr

Alle kundeanmeldelser

Fiverr

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

M
Morten
Her kan du være kjempeheldig og gjøre et kupp, men du kan også ende opp med å bruke masse penger på noe helt elendig. Jeg har kjøpt tjenester herfra som er helt utenomjordisk bra med tanke på prise...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Litt ymse

  Her kan du være kjempeheldig og gjøre et kupp, men du kan også ende opp med å bruke masse penger på noe helt elendig. Jeg har kjøpt tjenester herfra som er helt utenomjordisk bra med tanke på prisen, men har også opplevd å betale masse penger for tjenester som er så amatørmessig utført at det krysser grensen til ren svindel. Klageprosessen er forholdsvis enkel, men i praksis er ikke Fiverr så flinke til å rydde opp i rekkene. Det er nok rett og slett litt for enkelt å registrere seg som selger.

  Siden Fiverr består av titusenvis av selgere, er det vanskelig å gi dem en generell vurdering. Fiverr er kort sagt både kjempebra, helt middels og helt grusomt dårlig på samme tid. Vær med andre ord forsiktig når du bestiller.


Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

Fiverr

Er du midt i et større prosjekt på jobben der mange hoder må jobbe sammen, men så mangler dere en profesjonell touch som å klippe videosnutten deres sammen eller lage en unik logo eller kanskje skrive en fengende intro? Noen ganger har man en slik potet av en person på jobben, mens andre ganger må man lete andre steder for å finne slik ekspertise. Her kommer nettsiden Fiverr inn, med et ønske om å gjøre det lettere å finne og tilby profesjonell hjelp online. Kanskje har du blitt mer og mer interessert i å ta din største hobby til neste nivå og ønsker hjelp med å legge en strategi for hvordan markedsføre ditt kreative prosjekt på sosiale medier? Eller at du vil lansere din egen kolleksjon av hjemmestrikkede grytevotter og tenker derfor å lage en egen nettside for salg, men at du heller vil bruke tiden din på å strikke enn å bygge en nettside? Heldigvis finnes det mange der ute som kan hjelpe deg med dette, men det er ikke alltid like lett å vite hvor man skal lete. Les anmeldelsene om Fiverr her for å se om de kanskje kan hjelpe deg med å finne den beste kompetansen!

Om Fiverr
Fiverr er online plattform og markedsplass for frilansere. Frilansere tilbyr sin hjelp og ekspertise innen ulike digitale bransjer hvorav de største er grafisk design, markedsføring, tekstkorrigering og oversettelse, musikk og lyd, video og animasjon, programmering, samt business. Det finnes dog få grenser for hvilke tjenester du kan tilby eller få hjelp til på Fiverr. Det kan derfor være en god mulighet for deg som allerede er god på noe spesifikt eller har utdanning i noe du brenner for, å tilby ekspertisen din gjennom Fiverrs plattform. Da Fiverr startet opp var bakgrunnen for navnet at tjenestene deres skulle koste 5 dollar, men det ble etter hvert tydelig at markedet var svært stort for tjenester som ikke var begrenset til en så liten sum og reglene ble derfor endret.

Produkter og tjenester
Du kontakter en frilanser direkte utifra profilen deres og blir enige om vilkårene for jobben. Du kan velge og vrake mellom over 830.000 frilansere og som frilanser kan du tilby dine tjenester for over 5,5 millioner kjøpere. Betalingen skjer gjennom Fiverr og du setter over pengene til dem først, før de deretter gir pengene videre til frilanseren etter at du har mottatt produktet du bestilte og dessuten godkjent det. Du forhandler deg til ønsket resultat utifra frilanserens profil og godtar pris og deadline. All kommunikasjon skjer gjennom Fiverr og du kan få bistand fra dem dersom du møter tvister eller uenigheter. Dersom noe kan gjøres online så finnes det noen på Fiverr som kan gjøre det for deg, hvorfor ikke outsource en jobb du vanligvis gjør, men som du synes er dørgende kjedelig og tidkrevende? Kontakt Fiverr direkte på nettsiden deres ved å følge linken over denne beskrivelsen. 

Ris og ros samt nyttige tips om Fiverr
Har du benyttet deg av en frilanser gjennom Fiverr? Eller er du en frilanser selv som tilbyr dine egne tjenester på plattformen deres? Del gjerne erfaringen din om Fiverr for å hjelpe andre i samme situasjon. Var det enkelt å finne en passende frilanser til ditt prosjekt? Føler du at det var trygt å bruke Fiverrs plattform for å finne riktig frilanser? Gikk betalingen riktig for seg? Du er velkommen til å skrive en anmeldelse om Fiverr og dermed gi andre en pekepinn på hva denne nettsiden har å tilby.

Hva synes andre brukere om denne plattformen for frilansere? Levde den opp til forventningene? Les anmeldelsene om Fiverr her for å bli klokere om dette er nettsiden du har lett etter. Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside