Rev

Alle kundeanmeldelser

Rev

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

Rev

Hvem har ikke kommet borti en situasjon der det hadde vært enklere å kunne si det man ønsket å skrive, istedet for å måtte slutte alt man driver med, bare for å skrive noe som man helst kunne vært foruten? Da er du ikke alene. Det hadde vært så mye raskere og enklere å skrive en hel haug med ting. I stedet for å bare skrive, så kan man multitaske. Man kan male, strikke, rengjøre, eller lage middag, mens vi skriver, eller ikke skriver... Det hadde jo gjort verden så mye enklere når man ikke trenger å hele tiden lage kompromiss og sette andre ting på vent. Rev er et selskap som tilbyr å konvertere lyd og video til tekst. Finn ut mer om selskapet ved å lese videre under. 

Om Rev
Det finnes lite informasjon tilgjengelig på deres nettside om hvem som startet eller eier selskapet. Mange av tjenestene som er tilgjengelig er gjort mulig ved hjelp av frilans skrivere og oversettere som jobber for Rev. Selskapet har mye informasjon om tjenestene de tilbyr, men ingenting om hvem som eier eller driver selskapet i dag. 

Produkter og Tjenester hos Rev
Selskapet tilbyr tjenester som transkripsjon av audio eller video til tekst som koster 1.25 US dollar per minutt, bildetekst til videoer til samme pris, i tillegg til utenlandske undertekster som oversetter videoer med utenlandsk undertekst, og koster 3-7 US dollar per minutt. De har over 170 000 kunder fra alle industrier inkludert medieselskap som Viacom, CBS, PBS og TCM, utdanningssektoren som Duke University, The University of Texas at Austin, og UCLA, lovsektorer som Jones Day, Skadden, og DLA Piper, og markedsføringsselskaper som Marriot Hotels, Visa, Amazon, og Microsoft, med mange flere. Rev påstår at de har enkel forhåndsprising, sikker nettbasert bestilling, rask levering, garantert god kvalitet, kraftig teknologi og god kundestøtteordninger som er åpent 24 timer 7 dager i uken. Selskapet har en mange forskjellige tjenester tilgjengelig, omtrent alt man kunne trenge når det kommer til undertekst skaping, transkripsjoner og oversettelses tjenester. De har en moderne og brukervennlig nettside, med rikelig informasjon om deres tjenester inkludert prising. Men de har veldig lite tilgjengelig informasjon om hvem som står bak, samt aksepterte betalingsmetoder og leveringstider. 

Komplimenter, Klager og Tips til Rev
Er du på utkikk etter noen som kan oversette videoer eller lage transkripsjoner for deg? I dag finnes det en rekke selskaper og frilansere som tilbyr disse tjenestene. Men med så mange alternativer kan det være vanskelig å vite hvilken som passer for deg. Avhengig av dine behov, så finnes det et tilbud som passer bedre for deg enn andre tjenester. Hvordan vet man hvilken som er best? Det kan du kanskje hjelpe andre med. Har du erfaring med Rev tidligere? Hadde du en god eller dårlig opplevelse? Uansett hva du svarer, vil vi gjerne høre hva du syns om din opplevelse. En liten tilbakemelding fra en tidligere kunde kan gjøre livet til andre potensielle kunder så mye enklere. Skriv gjerne en kort kundeanmeldelse om din erfaring med selskapet her.