NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Posten

  Selv med all teknologi vi har i dag så er det fortsatt visse praktiske ting som trengs, og som teknologi aldri kan erstatte, med mindre man kan lage en transporter eller teleporter! Det å få tilsendt pakker, brev og andre ting kommer nok til å være noe som fortsetter i all overskuelig fremtid. Og Posten er jo sånn sett en av de viktigste institusjonene vi har i landet, selv om de har fått konkurrenter de seneste årene. Bring er jo en del av Posten, men PostNord har gitt dem stor konkurranse, noe som er bra for oss som kunder. Effektivitet og pris har gjort Posten igjen en veldig viktig faktor i landet vårt. Men vet du alt du behøver å vite om Posten? Hva de tilbyr og alt det der? Du har naturligvis erfaring og en tilbakemelding å gi kanskje om Posten. Men les gjerne vår kundeanmeldelse her først!

  Hva du bør vite om Posten

  Posten er mye eldre enn det du sannsynligvis tror. Man skulle kanskje tro at det ble etablert på 1800-tallet eller 1900-tallet. Men nei, Posten har faktisk eksistert 1647, på et tidspunkt da vi var fortsatt under danskene. Posten har i dag nesten 20 000 ansatte og en omsetning på over 20 milliarder kroner, noe som gjør det faktisk til et veldig stort selskap. Det er naturligvis et statseid konsern, men konsesjonen de har om å drive postombæring er bare midlertidig, og det er ikke et monopol. Det er derfor man har sett konkurrenter fra utlandet, som PostNord og DHL. Tidligere hadde Posten monopol, men det ble avsluttet så sent som i 2016, noe som jo er ganske interessant i seg selv. Det er jo dog noe pålitelig med Posten, som man kanskje føler man ikke får med andre lignende selskap? I hvert fall for visse av oss, som er vant med bare Posten!

  Posten: In Those Days

  Hva Posten kan hjelpe deg med

  Det folk hovedsakelig bruker Posten til er for å sende eller motta pakker og brev. Det er jo ganske naturlig. Prisen du må betale varierer avhengig på hvor stor pakken er og hvor mye den veier. Jo tyngre den er, jo dyrere blir det, naturligvis. Du kan også sende til utlandet, hvor du vil i verden, men Posten tar ikke ansvar for pakker som har kommet seg ut av landet. Eller, det kommer an på hvor pakken blir mistet, om det skulle skje. Du kan faktisk også kjøpe et par andre produkter hos Posten. Blant annet finnes det frimerker tilgjengelig, om du har en samling du vil oppdatere. Du kan også kjøpe skilt og postkasse til nettbutikk om du har det, og det generelt mye som Posten kan hjelpe deg med. Du kan alltids kontakte Posten selv eller gå inn på nettsiden deres for mer informasjon. Men kjenner du til Posten så vet du nok hva du kan forvente.

  Har du en eller annen erfaring du vil fortelle om angående Posten gjør det gjerne her. Vi er interessert i alt, både positivt og negativt!

  Posten
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  6.2
  50% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  7
  Service
  rating
  6
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  6

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Livreddere!

  Posten reddet hele ferien vår, da et pass ble sendt i et lite, feiladressert brev. Servicedamen på telefon kontaktet lokalt postkontor som igjen kontaktet postbud som klarte å lokalisere det å leverte det i postkassen vår samme dag. Helt utrolig god service fra start til slutt, blide mennesker og godhjerta folk! Tusen takk fra to vimsete studenter i Trondheim <3

  Dør: Kristine Olsen16-09-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Hjemmelevering er svindel

  Ikke bestill hjemmelevering. Du betaler bare masse ekstra penger for å hente det på posten likevel.

  Dør: Therese Skaar Bjørknes11-12-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Posten

  Din rangering

  FAQ

  Er Posten et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Posten. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6.2/10, hvorav 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Posten?

  Posten opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Posttjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Posten . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!