NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Macpaw

  Føler du at din Mac og PC er treigere en vanlig? Da kan det hende at maskinen din trenger å bli rengjort. Når man surfer på nettet så kan maskinen få en del ting som den ikke bør ha. Rengjøring av en Mac og PC er ikke en komplisert oppgave, men det er ikke så enkelt som mange tror. Det finnes mange programvarer som kan rense maskinen din, men hvordan kan man vite hvilken programvarer som fungerer best? Derfor er det viktig å lese kundeanmeldelser fra folk som har erfaring med programvaren. Sånn at man får ett bedre innblikk i programvaren sin svakhet og styrke. I denne anmeldelsen skal vi utforske «Macpaw» sine tjenester.

  Om Macpaw

  Macpaw er et selskap som utvikler rengjørings programvarer for datamaskin og Mac. Apple -firmaet anbefaler aldri denne typen programvare og apper, men folk bruker dem uansett. Du kan laste den ned gratis, men hovedsakelig er den laget for å bli kjøpt av kunder. Macpaw sier de har lovlige programvarer, og det står at selskapet prioriterer å være ærlig overfor kundene sine. Ulike kjente selskaper stoler også på Macpaw, som blant annet VentureBeat, MacStories, iMore, Cult of Mac og TechCrunch.

  Produkter og tjenester fra Macpaw

  Macpaw sine produkter er laget for å rensePC og Mac. Selskapet har forskjellige produkter som ClearVPN, ClearMyPC og CleanMyMac. Deres mest populære programvareer programvaren CleanMyMac. Selskapet sier at CleanMyMac er ett alt-i-ett-programvare fordi den renser din Mac, beskytter den mot virus og øker hastigheten til din Mac med 5x.
  I tillegg til det så kommer appene til å øke responstiden sin med 2.5x, og det blir 5x mer ledig plass. Den renser også overflødige dokumenter, skadede nedlastinger, logger og meningsløse filer. Du kan bli kvitt enorme mengder rot som gjemmer seg i iTunes, Mail, Photos, eller til og med oppdage gigabyte som ikke er ment til å være der.

  Ifølge selskapet er det helt trygt. Som alle andre antivirusprogrammer skanner den Mac-enheten eller PC-en din. Den renser den deretter fullstendig, alt fra virus, nettleserloggen og farlige programvarer. Du kan også få rabatter på Macpaw. Hvis du allerede har den forrige versjonen av ett av programvarene, så får du 50 % rabatt hvis du kjøper en ny versjon. Hvis du allerede har en programvare i fra Macpaw, så får du 30 % rabatt hvis du kjøper ett nytt program fra selskapet. Dersom du har problemer med en av Macpaw sine produkter, så kan du sende melding til dem via Macpaw sin support side.

  Klager, komplimenter og tips for Macpaw

  Har du brukt en av Macpaw sine programvarer? Hvis ja, så håper vi at du kan skrive en kundeanmeldelse om dine erfaringer og tilbakemeldinger. Fungerte programvarene som det skulle? Renset den din Mac og PC skikkelig? Var kundeservicen hjelpsom og effektiv? En kundeanmeldelse hadde vært til stor hjelp for andre folk som vurdere å kjøpe produkter i fra Macpaw. Din kundeanmeldelse kan hjelpe dem med å finne ut om programmene fra Macpaw er noe for dem. I tillegg til det så er det bra for Macpaw å lese din kundeanmeldelse, sånn at selskapet kan forbedre sine tjenester.

  Macpaw
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Macpaw

  Din rangering

  FAQ

  Er Macpaw et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Macpaw. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Macpaw?

  Macpaw opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Programvareløsninger.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Macpaw . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!