NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kinogavekort.no

  Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er det faktisk gaven som du har lagt mest omtanke på som er den beste. Det finnes også så mye forskjellig å kjøpe til noen du er glad i, men som pandemien har vist oss er det kanskje at vi savner kino? Det å gå og se en film med noen du har det kult med er noe mange savner, og da er det greit å ha et gavekort fra Kinogavekort.no klart til bruk? Du kan kjøpe det og gi det til noen andre, uansett skal vi se på all informasjon du behøver å ha, Det er en veldig fin gave å gi til noen, og det er vel ingen som kommer til å takke nei! Så les gjerne videre for mer informasjon!

  Informasjon om Kinogavekort.no

  Dette er en nettside som er et produkt fra Filmweb, så dette er skikkelige greier som gir deg tilgang til alle kinosaler i landet! Det kan brukes for både kjøp av billetter og kjøp i kiosken, så du kan kjøpe noen en hel opplevelse om du vil det. Om du går inn på nettsiden deres får du også full oversikt over hvilke kino det gjelder, men de er spredt over hele landet, og i alle større byer naturlig nok. Når du kjøper et gavekort er det gyldig i 12 måneder, og du kan altså fylle det opp så mye du selv vil. Noe annet som er greit er at du kan bruke både bankkort og gavekort på samme transaksjon, så om du ikke har nok til kjøpet ditt blir du sendt videre for nettbetaling. Det er en fin tjeneste og sikkert noe som kommer til å øke i popularitet med tanke på hvordan det har vært den siste tiden!

  ElkjøpTesterne: Knowhow - tjenester som kan hjelpe

  Hvordan det fungerer

  Dette er et digitalt gavekort, og på det står all informasjon om hvordan du aktiverer og bruker det. Du kan altså selv velge hvor mye du vil fylle og om du vil kjøpe flere enn en. Naturlig nok er det gyldig for alle filmer i de gyldige kinoene, og om du vil kan du velge å bruke gavekortet når du er på kinoen. Det er ikke sånn at du må førbestille eller noe lignende. Det er som sagt en fin gave å gi til noen, og har du noen små i familien er det også en utmerket bursdagsgave. Har du brukt gavekort før vet du hvordan dette funker, og det meste du kan fylle på er 10 000 kroner, som ikke akkurat er lite!

  Erfaringer med Kinogavekort.no

  Om du har brukt denne tjenesten, enten som gave eller om du har gitt det til andre, så vil vite om du er fornøyd og om du ville gjort det igjen. Vi regner med at de fleste er fornøyde med erfaringen, men om du ikke er oppfordrer vi deg til å skrive til oss og fortelle!


  Jason Momoa med Filmweb

  Kinogavekort.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Kinogavekort.no

  Din rangering

  FAQ

  Er Kinogavekort.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Kinogavekort.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kinogavekort.no?

  Kinogavekort.no opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Gavebutikker, Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Kinogavekort.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!