NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Flyforsinkelser.no

  Det er ikke mye som er verre enn å sitte i en diger flyplassterminal i flere timer mens man venter på flyet. Det blir jo ikke så mye bedre når man plutselig får høre at flyet blir forsinket og du må bare sitte og vente. Det skjer dessverre ganske ofte, og selv om det er lite flyselskapene kan gjøre med det, er det ikke sånn at du er uten rettigheter. Blant annet er det noe som dekkes via reiseforsikringen din, men det kan være litt uklart hva de tilbyr deg. Så da kan en side som Flyforsinkelser.no være en god løsning. Det å få litt mer penger høres vel ganske fristende ut? Da bør du lese videre for å få all informasjon du behøver om siden og hva du kan gjøre der!

  Det du bør vite om Flyforsinkelser.no

  Med et navn som Flyforsinkelser skulle man kanskje tro at dette er en norsk side. Men den er dansk, det er ikke så langt unna! Siden ble startet i 2012, av Johan Fugmann, en mann med stor erfaring i flyfart og fra toppledelsejobber. De opererer i dag i mange land over hele verden, inkludert Tyrkia og Canada. Så dette er et stort selskap, og de har støtte fra advokater og andre mennesker som har stor kunnskap i området. I dag har de hjulpet neste 400 000 mennesker, og den gjennomsnittlige kompensasjonen deres kunder har fått er på nesten 4000 kroner. Det er mye positivt å finne med siden sånn sett, og om du ikke får medhold i din klage er det helt gratis. Så du risikerer ingenting ved å se om du har rett til noe. Det er noe vi kan like, og det er ikke rart at deres kunder er fornøyde med tjenesten. Man får jo håpe at forsinkelser ikke hender, men Flyforsinkelser.no gjør det bra!

  ElkjøpTesterne: Knowhow - tjenester som kan hjelpe

  Hvordan det fungerer

  Som hos mange andre sider så er det ganske lett å fullføre selve søknaden. Det er klart, du må ha all informasjon om flyet klart, som flynummeret, dato og andre slike ting. Men det er ikke så vanskelig å ha på plass. Du kan søke erstatning om flyet ble forsinket, avlyst, overbooket eller på grunn av coronaviruset. Når du har fylt inn all informasjon tar Flyforsinkelser seg av resten, og det er ikke sånn at du må snakke med flyselskapet eller slikt. Det gjør det jo lettere for deg, og det er ingen grense som sådan på hvor mye du kan få. Men alt er relativt, og i visse tilfeller så kan man kreve store summer om man har gått på økonomisk tap. Om du for eksempel ikke har kommet deg til jobben eller andre slike ting. Om du har vært utsatt for flyforsinkelser eller avlysninger så kan du gi Flyforsinkelser.no en sjanse!

  Om det er sånn at du har gått igjennom dette før og har noe du vil tilføye om Flyforsinkelser.no så er vi mer enn interesserte i å les eom det. Så nøl ikke og skriv til oss!


  Dine krav ved flyforsinkelser

  Flyforsinkelser.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Flyforsinkelser.no

  Din rangering

  FAQ

  Er Flyforsinkelser.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Flyforsinkelser.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Flyforsinkelser.no?

  Flyforsinkelser.no opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Flyforsinkelser.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!